שאלה בעניין יחסי מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בעניין יחסי מין
    רפאל
    23/03/2018

שלום אני בן 18 וחצי והכרתי חברה של אמא שלי והיא רצתה שאשכב איתה ואחרי שליקקתי לה בכוס היא רצתה שאכניס לה בתחת וזה הרגיש לי קצת מוזר אפילו שנהנתי ( גמרתי פעמיים בפנים) כי הבנתי שמזייניים רק בכוס האם אשה נהנית מזיוןן בתחת ? והאם זה רגיל או משהו חריג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בעניין יחסי מין

הוספת תגובה

תמונה

• מין אנאלי

מירב שרון
    23/03/2018

אני מבינה ממך שהייתה לך התנסות חיובית של מין אנאלי עם החברה של אמא שלך. כן, מין אנאלי יכול להיות מענג ואינטימי. בעקרון, יחסי מין אנאלים יכולים להיות כואבים אם לא מוכנים לזה ומתבצעים ללא חומרי סיכה. חשוב לעשות את זה רק אם באמת רוצים וזה נעים לשני הצדדים. בעתיד, אם תתנסה במין אנאלי עם מישהי שאין לה ניסיון קודם בנדון, כדאי להתקדם בצורה הדרגתית ללא חדירה של איבן המין אלא בעזרת אצבעות הכאב יכול לנבוע עקב חדירה לא נוחה, כואבת וכו.... דבר נוסף חשוב להשתמש באמצעי מניעה ולהחליף קונדום במעבר בין אנאלי לוגינאלי. במקרה שלך לא ציינת שהשתמש בקונדום. מקווה שכן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• שאלה בענין יחסים

רפאל
    23/03/2018

תודה על המענה
    השתמשתי בקונדום וללא חומר סיכה רק עם רוק ובחיבור הרגשתי את החום והלחות הפנימית
    אבל הנשיקות והליקוקים נעשו ללא הגנה האם זה בסדר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• כל

דניאלה פרייפלד
    23/03/2018

עוד שניכם נהנים ומסכמים יופי
    תהנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• המשך מענה

מירב שרון
    23/03/2018

כל זמן שאין מחלות מין לשניכם אז אין מניעה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו