מידע רפואי
פורומים
- השתלת שיער
- פסיכיאטריה
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- הרטבת לילה
- רשלנות רפואית
- סוכרת אנדוקרינולוגיה
- אורתופדיה - כירורגית כף יד
- מילוי קמטים, עיבוי שפתיים, הזרקת בוטוקס
- הסרת משקפיים בלייזר
- חרדה, דיכאון - טיפול לא תרופתי
- הפרעות אכילה - תמיכה
- גמילה מעישון, גמילה מאכילה רגשית
- הפרעות שמיעה, ליקויי שמיעה, חרשות
- גוף נפש, רפואת גוף נפש
- אלימות במשפחה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אסנת רזיאל
טיפול רב תחומי בהשמנה כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החיילד"ר אחיה אמיר
מומחה לגסטרו-ילדים מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
- שאלה בעניין יחסי מיןרפאל23/03/2018
שלום אני בן 18 וחצי והכרתי חברה של אמא שלי והיא רצתה שאשכב איתה ואחרי שליקקתי לה בכוס היא רצתה שאכניס לה בתחת וזה הרגיש לי קצת מוזר אפילו שנהנתי ( גמרתי פעמיים בפנים) כי הבנתי שמזייניים רק בכוס האם אשה נהנית מזיוןן בתחת ? והאם זה רגיל או משהו חריג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין אנאלי
מירב שרון23/03/2018אני מבינה ממך שהייתה לך התנסות חיובית של מין אנאלי עם החברה של אמא שלך. כן, מין אנאלי יכול להיות מענג ואינטימי. בעקרון, יחסי מין אנאלים יכולים להיות כואבים אם לא מוכנים לזה ומתבצעים ללא חומרי סיכה. חשוב לעשות את זה רק אם באמת רוצים וזה נעים לשני הצדדים. בעתיד, אם תתנסה במין אנאלי עם מישהי שאין לה ניסיון קודם בנדון, כדאי להתקדם בצורה הדרגתית ללא חדירה של איבן המין אלא בעזרת אצבעות הכאב יכול לנבוע עקב חדירה לא נוחה, כואבת וכו.... דבר נוסף חשוב להשתמש באמצעי מניעה ולהחליף קונדום במעבר בין אנאלי לוגינאלי. במקרה שלך לא ציינת שהשתמש בקונדום. מקווה שכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בענין יחסים
רפאל23/03/2018תודה על המענה
השתמשתי בקונדום וללא חומר סיכה רק עם רוק ובחיבור הרגשתי את החום והלחות הפנימית
אבל הנשיקות והליקוקים נעשו ללא הגנה האם זה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל
דניאלה פרייפלד23/03/2018עוד שניכם נהנים ומסכמים יופי
תהנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון23/03/2018כל זמן שאין מחלות מין לשניכם אז אין מניעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?