הפעם הראשונה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפעם הראשונה..
    חסוייה
    24/05/2008

שלום, אני וחבר שלי קיימנו יחסי מין פעם ראשונה לפני יומיים זה ממש כאב לי ולקראת הסוף כשאיבר המין שלו חדר לשלי הוא אמר שהוא הרגיש משו אבל אני לא הרגשתי כלום.השאלה שלי האם זה נורמלי??.. שלקראת הסוף לא הרגשתי כלום והוא כן...??....

שאלה נוספת.. מתי מותר לקיים יחסי מין? זה נכון שצריך לקיים שבועיים אחרי שמסיימים את המחזור??

ועוד שאלה.. אם אני לא לוקחת גלולות וחבר שלי שם רק קונדום זה בטוח?? או שאני חייבת לקחחת גם גלולות?!?
    בבקשה תעזרו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפעם הראשונה..

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    24/05/2008

לגבי אמצעי מניעה, רצוי שכן תתחילי לקחת גלולות ולא תסמכי על קונדום כי קונדום עלול להיקרע.
    לגבי הכאבים שחווית בפעם הראשונה שקיימתם יחסי מין - היה ניתן להפחית אותם אילו הייתם עושים את החדירה בצורה הדרגתית (החדרת אצבע אחת אח"כ 2 וכן הלאה) ונעזרים בחומרי סיכה על בסיס מים. להבא רצוי שתעשו את זה. כמו כן, אם הוא יעשה לך מין אוראלי זה יעזור לך בהיבט של עוררות מינית ורטיבות בנרתיק.
    לגבי מה שהוא הרגיש בסוף, לעומת מה שאת הרגשת בסוף, לא ממש הבנתי את השאלה. מה בדיוק הוא הרגיש ומה את ציפית להרגיש. האם הכוונה לאורגזמה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו