מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עצה בנוגע ליחסים עם חבריפה1609/04/2018
שלום לכולם, יש לי חבר בן 16 ואני אוהבת אותו. אנחנו חברים כבר 3 חודשים. לאחרונה הוא כל הזמן לוחץ עליי שנעשה דברים מעבר לנשיקה ואני לא כל כך מעוניינת כי אני מרגישה שזה מוקדם מידי אבל אני מפחדת שהוא יעזוב אותי. מה עליי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון09/04/2018תהיי קשובה לעצמך ולמה שנכון לך. חשוב שדברים יתקדמו בקצב שנכון לך. אם זה לא מתאים לו, יתכן שהוא יבחר לסיים את הקשר. האם את מרגישה שיש ביניכם אינטימיות רגשית? כמה את מרגישה מחוברת אליו? כמה את פתוחה איתו והוא איתך? כמה אמון יש ביניכם? האם את מרגישה ביטחון איתו? תשאלי את עצמך על סקאלה מ-1-10 מה היית עונה לגבי כל המדדים האלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבולבלת
יפה1609/04/2018אני מרגישה שיש קרבה בינינו, ואני אוהבת אותו מאד. אני חושבת שהוא אוהב אותי, הוא אומר לי שהוא אוהב אותי אז בטח הוא באמת אוהב אותי, לפעמים הוא מעדיף להיות עם חברים שלו מאשר איתי, לפעמים אין לו סבלנות אליי ולפעמים אני מרגישה שהוא הכי הכי מכבד אותי בעולם. וגם אני בעצמי מאד מבולבלת כי מצד אחד אני מפחדת להתקדם ומצד שני יש בי רצון להתקדם ואני ממש לא יודעת מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון09/04/2018חשוב שיש אינטימיות רגשית ביניכם והאינטימיות הפיזית תיבנה לאט לאט בקצב שלך, כל פעם עוד קצת, כמה שמתאים לך ונכון לך. וחשוב שהוא יכבד את הקצב שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני
דניאלה פרייפלד09/04/2018מסכימה עם מירב
אך אני שומעת את תשובתך בשאלתך את כנראה עדין לא מוכנה
ולכן אני מסכימה עם מירב תהייה קשובה לעצמך לא לו ולא לסביבה מה נכון לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)