מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובהספיר25/05/2008
אני וחבר שלי היינו במשחק מקדים והגענו למצב שהוא הוציא את האיבר שלו מהמכנסיים והוא ממש עמד והוא הקריב את האיבר שלו לאיבר שלי...
חצי דקה אחרי שהוא הקריב הוא גמר ליד האיבר שלי...
השאלה שלי היא אם אני יכולה להכנס להריון מזה?ויש לציין שאני בתולה...
אשמח מאוד לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן , צר לי להלחיץ אותך,
יפעת מקלר25/05/2008אך כשגבר גומר ליד איבר המין של האישה, יש סיכוי, גם אם הוא נמוך, להכנס להריון. אני מציעה לך שתפני לרופא\ת נשים שייעצו לך מתי לעשות בדיקה ומקביל יתנו לך מרשם לגלולותלמניעת הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ועוד שאלה בבקשה
ספיר25/05/2008כשנכנסים להריון מרגישים קירקורים כאלה בבטן?
כאילו משהו זז,אולי אני סתם מדמיינת חח
חייבת לדעת
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבואי נתחיל מזה
טל25/05/2008שעד החודש השלישי בהיריון לא מרגישים כלום ונמשיך לעובדה שאם עוד לא עברו 72 שעות תשקלי בכבדות ראש לקחת פוסטינור. למרות שהיא גלולה מסוכנת ולא בריאה! וודאי ודאי שלא אמצעי מניעה!
גשי לרופא ליעוץ כמו שהציעו לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת לעצתה של טל
מירב שרון25/05/2008לגבי גלולת הפוסטינור. בתקווה שזה עדיין רלבנטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)