מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחברה אין כמעט חשק מינייוני18/05/2018
שלום אני בן 22 וחברה שלי בת 19, ביחד חצי שינה ומקיימים יחסי מין מלאים.
חברה שלי משתמשת בגלולות לסידור המחזור ומניעת הריון, הבנתי וקראתי בכמה מקומות שכתופעת לוואי הגלולות עלולות לגרום לירידה בחשק המיני וגם ליובש באיבר המין.
חברה שלי יבשה בנרתיק וכמעט ואין בכלל הפרשות גם באמצע האקט וצריך להרטיב או להשתמש בחומר סיכה... ואני מרגיש שהחשק המיני שלה נמוך מאוד.
האם יתכן שזה באמת בגלל הגלולות? האם שינוי סוג הגלולות יכול לגרום לשינוי? במישה והיא תפסיק לקחת גלולות, תוך כמה זמן יחזור לה החשק המיני והיובש יעלם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יכול
דניאלה פרייפלד19/05/2018להיות שאכן הגלולות הן
ההסבר ליובש וירידה בחשק
אני ממליצה לך לדבר איתה על כך שזה מדאיג אותך כדאי לפתח שיחה כי יכולות שכדאי ללכת לרופא בכדי לשנות גלולה או אמצעי מניע אחר
אך לגבי החשק שאומנם
יתכן השפעה של הגלולה
יחד עם זאת יכול להיות סיבה נוספת רגשית שלה
ולכן כשאי לדבר על זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)