טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בן 16.5 ויש לי דרך לגמור שאני לא יודע אם לקרוא לזה לאונן ואבל זה דומה אני אתאר אני שוכב על המיטה וזז עם האגן ימינה ושמאלה כך שאני מרגיש חיכוך של הפין עד שאני גומר האם זאני צריך להפסיק כי את ואם כן למה? בנוסף אני גומר ממש מהר האם יש משהו שאני יכול לעשות בשביל לגמור יותר לאט? אשמח אם תענו בהקדם א
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
היי, לכל אחד יש את הדרך שלו להתחבר לעצמו. יש כאלה שמאוננים ע"י פנטזיה , סרט, שפשף של איבר המין ביד אחת , וכאלה שמשתפשפים בשמיכה או בכרית, הכל תקין ואין אם זה שום בעיה. לגבי גמירה מהירה - זה תלוי ברמת הגירוי שלך אם תפנטז דברים שמדליקים אותך סביר להניח שתגמור יותר מהר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לגוון את הדרך שבא אתה מאונן . אם וכאשר תרצה מפגש זוגי ,אם הפין רגיל לגמור רק כך יכול להיות שיהיה קשה לך התחושה הזוגית וקושי לגמור . אז לגוון לאונן עם יד שמאל ,ימין רטוב יבש חלש .....
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד