בת 15 חרמנית ממש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 15 חרמנית ממש
    Kik: girl14i
    11/06/2018

אני כל הזמן חרמנית והאמת במיוחד על קטנים ממני בני 12 וכאלה יש לי בעיה נפשית? יכול להיות שאני פדופילית? כבר שקלתי ללכת לפסיכולוג, בנוסף לזה שאני עושה סייבר עם בנים אני שולטת עליהם ממש כמו סאדו, יש לי איזה בעיה נפשית או שזה תקין? מפחיד אותי שאני אמשך לקטנים גם שאני אהיה בת 30 כי זה לא חוקי, רשמתי את הקיק שלי אם יש לאחד מהיועצים קיק אז אפשר לדבר איתי שם הקיק שלי הוא girl14i והסקייפ שלי lior4456

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 15 חרמנית ממש

הוספת תגובה

• את

דניאלה פרייפלד
    12/06/2018

בת 15 וזה הזמן לגלות את מיניותך
    אני לא יכולה לומר לך אם את צריכה ללכת לטיפול .
    אך לפי התיאור שלך אני דואגת מאיפה זה נובע
    מה קורה לך שאת צריכה כבר בגילך ללכת למיניות קיצונית . ולכן כן כדאי לחשוב על ללכת לטיפול
    לגבי מה יהיה בעתיד - יש לשאר שאם היום המיניות קיצונית יכול להיות שיהיה לך קושי להיות בקשר אינטימי "שגרתי״ אם תרצי בכך
    וכל עוד את לא מממשת
    מיניות עם קטינים והמחשב נקי מקטינים בפני החוק את לא פדופילית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מונעת מעצמי לעבור על החוק ברור!!!

Kik: girl14i
    16/06/2018

אני אלך לפסיכולוג וזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו