מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובהספיר27/05/2008
שלום
יש לי מספר שאלות ...
1.האם כשגבר גומר כשהבחורה עושה לו ביד
ולאחר מכן מקרבים את האיבן מין של הגבר לאיבר המין של האישה בלי חדירה
אלא רק שפשוף..יש מצב להכנס להריון?
2.הבנתי שבחורה לא תמיד גומרת מחדירה.האם זה נכון?
3.עניין התקשורת בין בני הזוג באמצע האקט לפעמים מביך אותי.
איך אפשר להתגבר על המבוכה?
4.אני נורא רוצה לנסות "לרדת" לחבר שלי ואני קצת מתביישת,למרות שאני יודעת שאין לי ממה
כי הוא אוהב אותי וגם אני אוהבת אותו אבל בכל זאת יש איזושהי מבוכה כשאני רוצה להוריד
את הראש למטה ...יש לי פחד מזה שלא ילך לי טוב,או בגלל שיש לי שפתיים דקות זה לא יהיה הכי מוצלח...
איך אוכל להתגבר על המבוכה הזאת?
5.האם כשגמר אומר "קמתי מהר" (כשהוא גמר) אפשר להאמין לו? חח נירא לי שלא צריך לסמוך
על אף גבר עם הורמונים!
6.לפעמים כשחבר שלי מוריד את הראש לכיון האיבר שלי הוא מצמיד את השפתיים שלו לפות
וזה מרגיש נעים ואני רוצה שימשיך אבל הוא עולה למעלה..ואני חושבת שאולי יש ריח רע.
איך אפשר לשפר את הריח של האיזור?אולי למרוח קרם גוף על הפות?אשמח לדעת דרך טובה למנוע את הריח...
אוקייי ניראה ל שחפרתיי חח מצטערת אבל חשוב לי לדעת את התשובות.
מקווה שתענו לי בסבלנות...
תודה רבה רבה
יום טוב =]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרבה שאלות
27/05/2008ואנסה לענות אחת אחת...
1. האם כשגבר גומר כשהבחורה עושה לו ביד ולאחר מכן מקרבים את האיבן מין של הגבר לאיבר המין של האישה בלי חדירה אלא רק שפשוף. יש מצב להכנס להריון? אם יש על איבר המין זרע טרי אז זה בהחלט אפשרי. זרע בפתח הנרתיק יודע למצוא את דרכו הלאה.
2.הבנתי שבחורה לא תמיד גומרת מחדירה.האם זה נכון? ברוב המקרים בחורה אינה גומרת מחדירה. רק מעטות מסוגלות לכך.
3.עניין התקשורת בין בני הזוג באמצע האקט לפעמים מביך אותי. איך אפשר להתגבר על המבוכה? לתקשר, לתקשר ולתקשר. אולי בחושך יהיה לך פחות מביך?
4.אני נורא רוצה לנסות "לרדת" לחבר שלי ואני קצת מתביישת,למרות שאני יודעת שאין לי ממה
כי הוא אוהב אותי וגם אני אוהבת אותו אבל בכל זאת יש איזושהי מבוכה כשאני רוצה להוריד
את הראש למטה ...יש לי פחד מזה שלא ילך לי טוב, או בגלל שיש לי שפתיים דקות זה לא יהיה הכי מוצלח... איך אוכל להתגבר על המבוכה הזאת? דברי איתו על כך. המבוכה טבעית.
5.האם כשגבר אומר "קמתי מהר" (כשהוא גמר) אפשר להאמין לו? חח נירא לי שלא צריך לסמוך
על אף גבר עם הורמונים! לא הבנתי את השאלה...
6.לפעמים כשחבר שלי מוריד את הראש לכיון האיבר שלי הוא מצמיד את השפתיים שלו לפות
וזה מרגיש נעים ואני רוצה שימשיך אבל הוא עולה למעלה..ואני חושבת שאולי יש ריח רע.
איך אפשר לשפר את הריח של האיזור?אולי למרוח קרם גוף על הפות?אשמח לדעת דרך טובה למנוע את הריח... לשמור על היגיינה. יש גם מוצרים מיוחדים לאיזור. לשטוף לפני. לא צריך שטח סטרילי. ושוב... לדבר. לשאול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)