טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
רציתי לשאול האם מידת העונג של מין אוראלי שגבר נותן לאישה משתנה מאישה לאישה. כמובן שאיני לוקח פורנוגרפיה כמדד ואני יודע שמנותק לגמרי מהמציאות, אבל כשאני נותן לחברה שלי מין אוראלי אני שם לב שזה בקושי מענג אותה, סתם נים לא מעבר.. היא גם לא נהנת מאצבעות... אשמח לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הנאה משתנה מאישה לאישה כמוכן מגבר לגבר ויותר חשוב ממפגש למפגש ! אני שמחה לשמוע שאתה חושב שאתה לא מושפע מפורנו אך אולי בכל זאת קצת ? אני שמחה לשמוע שאתה רוצה לענג אותה כדאי לדבר איתה מה עושה לה טוב ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כמובן שאני צופה בפורנו, אבל אני יודע ומבין שזה לא ככה במציאות, אבל האם יכול להיות שבאמת יש נשים ברמת העונג שלהם ממין אוראלי ומהחדרת אצבעות היא ממש ממש קטנה וכעמט לא קיימת?
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד