מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוננות .חסוי ! :)28/05/2008
אני חדש בנושא כי אני יחסית ילד תמים שעד מלפני קצת זמן לא חשבתי על לאונן.
לאחרונה התחלתי אבל אני לא יודע בדיוק איך ..כלומר... אני צריך לגרות את איבר המין ואז אחרי קצת זמן נשפך נוזל המין ?
אני ממש מצטער על הבורות אבל אני חדש בנושא ואני לא מדבר על כך עם חברי או מישהו שאני מכיר.
אני צריך לעשות סוג לש עיגול עם האצבעות ולהכניס ולהוציא הרבה פעמים את איבר המין שלי ?
אני פשוט לא מצליח לגמור ואני מודאג מכך..
שוב,מצטער על הבורות, אנונימי :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
נוני נותן פונ28/05/2008אם אתה רוצה דרך לגמור, פשוט תקח מגזין ותראה תמונה שעושה לך את זה..
או בדרך יותר קלה יש אתרי סקס
תאמין לי לך תצא תביא לך בת שתעשה לך את העבודה ;)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמע טבעי לגמרי
29/05/2008בן כמה אתה?
בנסיונות האוננות הראשונים נסה להתמקד בתחושות שלך, להגיע להנאה. אל תנסה לגמור. זה יגיע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה,אני בן..
חסוי ! :)29/05/2008אני בן 13 ועוד מעט 14 כלומר עוד 3 חודשים בערך או חודשיים וחצי.
תודה רבה על התשוובה :), אנונימי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבסדר אבל...
חסוי ! :)29/05/2008אני לפעמים מאונן עד חצי שעה ! ולא יוצא כלום למרות שאני מרגיש תחושת הנאה וכיף מאוד..
פשוט לא יוצא כלום וזה מתסכל אני רוצה לדעת איך זה מרגיש והכל...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)