מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדה וחשש מהדבקות במחלהדניאל26/08/2018
שלום אני בן 16 וקיימתי יחסי מין בפעם הראשונה עם ילדה שאני לא כל כך מכיר הבעיה היא שהקונדום היה על איבר רפוי(היחסים היו ממש קצרים בגלל 10 שניות גג)אפילו שאני לא בטוח שהייתה חדירה כי לא הרגשתי כלום אבל בערך חמש שניות אחרי שהתחלנו עצרתי לבדוק עם הכל בסדר עם הקונדום והוא עלה טיפה מבסיס בפין עד קצת לפני ראש הפין זאת אומרת ראש הפין היה מוגן כל הזמן ואין מצב שהיה קרע בקונדום כי זה durex והיא חברה איכותית אז אחרי שראיתי שהוא טיפה על(הוא היה גדול וקצת רחב)החזקתי את הקונדום מהבסיס שלא יעלה עוד פעם והמשכנו עוד חמש שניות והפסקנו ואני ממש בלחץ שנדבקתי במשהו כי אני לא מכיר את הבחורה קראתי קצת באינטנרט על מחלות והתחילו לי גירודים באיזור הפין והישבן ואפילו קצת כאבי בטן(לא רציניים)
האמת שגם לפני שקיימתי יחסי מין הייתי ממש לחוץ מהעניין אני אשמח אם תהיה תשובה והאם יכול להיות שהגירודים פסיכולוגיים כי אני ממש בחרדה תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכן
דניאלה פרייפלד26/08/2018גירודים כאבים יכולים
להיות תופעה של לחץ פסיכולוגי .
מהתיאור שלך ,אני חושבת שאתה יכול להירגע. אם המפגש היתה עם ילדה
אני מקווה שאם היו לה קשרים מיניים בעבר שהיא דאגה, שלבחור יהיה קונדום.
תרגע ....
ולשים לב ....
אני רוצה להוסיף, שאתה נשמע לא ״מוכן״ לקיום יחסים מלאים
אתה צעיר יש לך לא מעט שנים לפניך
רצוי לחכות עוד שתהיה מוכן יותר ורצוי בסעד של קשר . כל הכבוד שדאגת לקונדום גם כאן נשמע שהגודל לא התאים לך
כדאי להסות להרגיש נח עם קונדום לפני נסיון חדירה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?