מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש לי שאלה דחופה מאודחסוי!!!!!!!!!01/06/2008
שלום! אני בן 15 וחצי ואני מתאמן בחדר כושר שנתיים לפיתוח גוף ואני ממש משקיע בזה ואני מתאמן קבוע ואני מאוד מפותח אני מטר 84 וזה נורא חשוב לי להתאמן אבל אני חשבתי לעצמי אם כדאי לאונן בגלל שהזרע מבזבז חלבונים שנחוצים לי ולפעמים אומרים לי לך על זה ואני מתעצבן כי אומרים לי את זה בגלל שאני מתבגר וזה לא נורא אני רוצה חוות דעת מקצועית לדעת אם זה לא יפגע בחלבונים של האימונים שלי אני רוצה שיתיסחו אליי ברצינות ואני רוצה לדעת ב 100 אחוזים שכאשר אני מאונן זה לא משפיע על השרירים או על התפתחותם של השרירים מפני שהזרע מוציא הרבה חלבונים... תודה רבה על העזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שטויות במיץ
טל01/06/2008כדאי בכללי לסדר אכילה בה אחוז גבוה יותר של חלבונים המתאימה גם למספר הקלוריות שאתה מוציא ביום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון02/06/2008זה מיתוס והוא לא נכון.
אוננות נחשבת לפעילות כמו כל פעילות אחרת ולכן היא גוזלת אנרגיות כמו פעילויות אחרות כגון התעמלות, נקיון, בישול וכד'. באוננות אכן מאבדים קצת אנרגיה אבל זה לא אומר שזה מונע ממך לבנות שרירים.
אם המיתוס הזה היה נכון, היו מונעים מאתלטים ומאנשים שעוסקים בפיתוח שרירים לקיים יחסי מין. והם היו צריכים לחיות עם גזירה של המנעות מסקס. אבל זה לא נכון, אתלטים ואנשים שעוסקים בפיתוח הגוף והשרירים עושים סקס באותה מידה כמו אנשים רגילים.
מאחר ואוננות כן גוזל קצת אנרגיה אז מומלץ לנוח קצת לאחר מכן כדי לאגור אנרגיות מחדש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)