ועוד דבר אחד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ועוד דבר אחד
    חסוי!!!!!!!!!
    01/06/2008

זה אני הנער בן ה15 לפעמנים באמצע שיעור בבית הספר נהייה לי זקפה לאיבר המין והבעיה שלפעמים הראש של האביר המין(כיפה)כבר יוצא החוצה ואני צריך להסתיר את זה ונורא קשה להכניס אותו שוב לתחתונים כי זה כואב ועוד שאלה שהאביר מין שלי במצב זקפה הוא 14-15 ס"מ זה נחשב לסביר??ועוד שאלה קצת מביכה האמת אם אני לא גמיש כל כך יש דרך כלשהי בכל זאת לרדת לעצמך ???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ועוד דבר אחד

הוספת תגובה

• שלום..תשובות לשאלות.

חסוי
    02/06/2008

גם לי זה קורה לפעמים..לפעמים גם באוטובוס של בצפר וזה יותר נוראי...

אתה צריך פשווט להירגע ! לא לחשוב על זה ופשוט להרפות את איבר המין..אחרי כמה דקות הזיקפה תתפוגג... אם זה קורה בצלצול או משהו ואתה רוצה להסתיר את זה אתה יכול או פשו לבוא עם חולצות ארוכות,או ללכת קצת מכופף כדי שהחולצה תסתיר, או פשוט לשבת במקום להירגע ולחכות שהזקפה תרד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עניתי כבר על השאלה הזאת

מירב שרון
    05/06/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו