מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוהבת הרבה סקס זה נורמלי?אנה05/06/2019
אני בת 16 ואני עושה סקס כבר מגיל 14.
הבעיה שלי שאני אוהבת סקס ורוצה לעשות סקס כל יום היה לי חבר אבל נפרדתי ממנו כי הוא בצבא ומגיע פעם בשבועיים הביתה ומי צריכה סקס כל יום. זה מגיע למצב שאני לפעמים שוכבת עם שלוש גברים ביום אני תמיד משתמשת עם קונדום.
השאלה אם זה נורמלי לרצות הרבה סקס אני גם רוצה להיות שחקנית פורנו בעתיד.
מי שמפריע לי גם שבבית ספר כולם קוראים לי רוסיה זונה ואין לי חשק ללכת לבית ספר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החבר שלי רוצה לגמור לי בפנים
@ריטה13/06/2019אני בת 16 ויש לי חבר בן 18 אני כבר שלושה חודשים ביחד ומקיימים יחסי מין.
הוא רואה הרבה פורנו וזה לא מפריע לי אבל הבעיה שהוא רוצה שנעשה דברים כמו הפורנו כמו לגמור לי בפה ושאני אבלה או לגמור לי בפנים אני רוצה מצד אחד שיהנה אבל מצד שני זה קצת משפיל אותי האם להסכים לו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם
דניאלה פרייפלד13/06/2019כל הכבוד שאת משתמשת בקונדומים ולוקחת אחריות
גם לא להיכנס להריון וגם הגנה בפני מחלות מין!
לגבי השאלה שלך , זאת שאלה קשה לתת עליו תשובה בדרך זו.
לכן אני ממליצה לך לפנות לדלת פתוח באיזור מגוריך ולבקש התיעצות
את מעלה נושא מורכב ורגיש ומגיע לך , התיחסות מעמיקה מזו שאני יכולה לתת לך כאן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)