האם לתת לבת 16 לישון עם החבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם לתת לבת 16 לישון עם החבר
    תמי
    24/07/2019

Ask People - ייעוץ לכל שלב בחיים הוספת שאלה - באנונימיות וללא הרשמה
    עמוד הבית
    שאל שאלה
    שאלות חדשות
    שאלות שעוררו עניין
    עצות חדשות
    מה קורה כאן?
    מתחם הטיפים
    מדורים
    חיפוש שאלות
    הרשמה | התחברות

הורות ומשפחה הורות ומשפחה
    10606 צפיות, 9 עצות ו-168 דירוגי עצות. 46739
    בתי בת ה-16 רוצה לישון אצל החבר בן ה-20, לאפשר לה?
    אנונימית בת 44 | כתבה את השאלה ב-22/10/14 בשעה 11:53
    שלום לכולם, הבת שלי בת 16 ויש לה חבר בן 20 הבנתי שהקשר רציני ולא סתם עוד חבר זמני ..
    היא באה אליי ואמרה שהיא רוצה לישון אצלו בסופש.
    אני מודעת לאפשרות שהם יקיימו יחסי מין ומזה אני חוששת, שהוא לא ישתמש באמצעי מניעה,בעיקר כי היא עוד ילדה קטנה ואני לא חושבת שזה הגיל הנכון, אני חושבת שהגיל הנכון לישון אצל החבר הוא רק כשהיא תהיה בת 18 .
    האם לתת לה לישון אצלו ולסמוך עליה ? והאם לאפשר לו לישון אצלנו?
    חשבתי על האפשרות שהוא יישן אצלנו אבל הם יישנו בחדרים נפרדים.
    הבת שלי מאוד התרגזה כשאמרתי לה את זה, היא אמרה לי שכל הקטע זה לישון ביחד,שהוא חבר שלה ולא איזה אורח זר שיישן בחדר נפרד ומה הטעם שיישן אצלה אם הם יישנו בחדרים נפרדים.
    אני חוששת מהעובדה שהם יקיימו יחסי מין אצלנו או אצלו זה לא משנה,
    בתי כבר קיימה יחסי מין בעבר עם בן זוגה לשעבר שהיו שנה ביחד ואני מודעת להכל,
    היא משתפת אותי בהרבה דברים, אני אפילו קניתי לה חבילת קונדומים שתשמור אצלה בחדר למקרה חירום כמובן שאני הייתי מעדיפה שלא תקיים יחסי מין בגיל כזה או לפחות בתחילת קשר אבל כשהיא יוצאת עם גבר בן 20 אז אני מודעת מה גברים מחפשים רוצים וצריכים בגיל הזה .. ואני תמיד אומרת לה שתיזהר,ושיש המון מחלות, ושלא תקיים יחסי מין איתו בהתחלה ושתחכה.. אבל אני בכל זאת לא יודעת מה קורה כרגע האם הם כבר קיימו יחסי מין או לא,הוא בא אלינו לבית הם יושבים בחדר ואני לא יודעת מה קורה וגם אני הייתי במצבים האלו אז קניתי לה בכל זאת חבילת קונדומים והנחתי לה בארון ל"מקרה חירום" רק שיהיה לה שאם הם כבר יגיעו לזה כי בכל זאת הוא גבר בן 21 והיא בת 16 שגם יש לה את הדחפים שלה ואני מכירה אותה ואת עצמי ואני הייתי במצב הזה ובסופו של דבר רוצים לעשות את זה .אבל יותר אני חוששת מהגיל.. אני חושבת שרק בגיל 18 צריך להסכים ללכת לישון אצלו ושהוא יישן אצלנו.
    האם לאפשר לו לישון אצלנו איתה בחדר? והאם לאפשר לה לישון אצלו בגיל 16 ושלא תעשה שטויות לסמוך עליה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

תמונה

• כל

דניאלה פרייפלד
    24/07/2019

הכבוד על הגישה שלך והפתיחות שיש לך והקשר עם ביתך.
    אני מבינה את ההתלבטות שלך . לצערי לא אתן תשובה חד משמעית .
    בת בוגרת אך עדין ילדה ואם הבנתי אותך נכון את נשארת שהיא מקיימת יחסי מין עם אותו בחור....
    אישית אני מעדיפה ,שהם יפגשו במקום בטוח . ואם זה אצלך בבית ,את גם יכולה לשים גבולות .וגם תוכלי לראות איך הקשר בניהם מאשר אצלו בבית ששם אין לך מושג מה קורה .
    נשמע שיש קשר טוב ואתן מדברות .... תוכלי לומר לך שקשה לך עם הרעיון שהם ישנו יחד אך לביטחון שלה את מסכימה .
    גם נשאלת השאלה לגבי אחים ואחיות בבית אם יש וההשפעה עליהם
    איך הם יקבלו איזה ....
    מקווה שעזרתי ... לא קל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו