לחוצה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחוצה..
    מור
    10/06/2008

שלום, יש עניין שמאוד מטריד אותי.. אני בתולה וחבר שלי לשעבר הכניס לי אצבע עד הסוף ואפילו שתיים ואולי יותר! הוא עשה את זה בהדרגה, זה קצת כאב אבל לא ירד דם בכלל. לצערי חשבתי שזה קשר שימשך להמון זמן אך הוא נפסק ואני ממש אהיה בצער אם בגלל זה איבדתי את הבתולים שלי. בבקשה תנו לי תקווה שלא.. במשפחה שלי ממש לא מקובל לאבד את הבתולים בגיל כזה ורגשית קשה לי עם זה כי אני רוצה שזה יישמר לבחור שיהיה לי איתו קשר רציני מאוד מאוד.. אני גם לא ירצה לשקר ולומר שאני כן בתולה אם הקרום כבר נקרע, יש איזושהי סבירות שלא ושאני יכולה להירגע ולשכוח שזה קרה? תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחוצה..

הוספת תגובה

• למור

....
    10/06/2008

מאמי מצטערת להגיד לך אבל מאצבע אפשר לקרוא את קרום הבתולין...
    אני רוצה להגיד לך משו שירגיע אותך...יש בנות שאין להן קרום ביכלל...ואת יכולה למשל להגיד שאפחד לא עשית כלום במידה ואם תילכי לגניקולוג..
    בכל מקרה זה לא כזה רע..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ..

....
    10/06/2008

שאף פעם****

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את בתולה!

עידן מיליצ'ר
    10/06/2008

הקרום הוא גמיש ואינו נקרע בהכרח מהחדרת אצבע או שתיים.
    אל חשש!
    עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה עידן וגם למגיבה מלמעלה..

מור
    12/06/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו