שכחתי לציין:

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי לציין:
    מור
    10/06/2008

זה קרה כמה פעמים וכמעט תמיד רק עם אצבע אחת, היו כמה של שתי אצבעות ואולי פעם אחת שהוא ניסה והצליח להכניס יותר(אולי 4). הפתח שלי אגב נורא קטן. סליחה על כל הפרטים פשוט אני חייבת לדעת מה קורה.. שוב תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שכחתי לציין:

הוספת תגובה

• מור

טל
    10/06/2008

קודם כל "בתולים" הוא קרום ששרידיו לפחות מלווים אותנו הנשים כל החיים.
    יש נשים שנולדות בלי קרום, יש כאלה שנולדות בלי פתח קטן בקרום ויש להן בעיות במחזור בגיל ההתבגרות, יש כאלה שהקרום נקרע להן מטמפון, או כאלה שנקרע אם הן מבצעות פעילות ספורטיבית הכרוכה במתיחות עמוקות, קרום גם יכול להיקרע רק בלידה ראשונה. הקרום לא באמת נקרע, הפתח שבו פשוט מתרחב זה בעצם כמו רקמה שקצוותיה הן גמישות ושריריות ונראות שונה מדופן הנרתיק. אם תיקחי מראה ותסתכלי סביר שתוכלי להבחין בו.
    בכל אופן מה שאני מנסה לאמר לך הוא שקרום זה משהו פיזי שמשתנה בין אישה לאישה והדבר היחיד שמשנה את ההרגשה "בתולית" כביכול הוא הניסיון המיני הראשון. אז כן יכול היות שהקרום נקרע אבל מה זה משנה? עוד לא חווית יחסי מין מלאים הכוללים חדירה מלאה של איבר מין גברי, מבחינת מונחים ונראה לי גם מנטלית את בתולה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טל! איזו מקסימה, תודה על הפירוט..

מור
    12/06/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו