מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- השפכתי בפעם הראשונה היוםב' 1311/06/2008
היום השפכתי בפעם הראשונה,
יצא לי קצת
זה היה שקוף
חשבתי שזה המים שהרטבתי איתם את היד
זה היה דביק
מיששתי עם האצבעות וזה נעשה לבן
שורף לי באזור איבר המין שלי עכשיו
אני כזה בהרגשה שקרה משהו לא בסדר
אני מבולבל כולי
האם זה בסדר ושיגרתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון12/06/2008הכול בסדר אצלך. האם השתמשת בסבון בזמן אוננות? אם כן, אולי זו הסיבה לכך שהרגשת תחושה של צריבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהפך
ב' 1312/06/2008אני מרגיש הרגשה שמשהו לא בסדר
אין לי צריבה
הרגשה מוזרה כזו
של בלבול
ניסיתי היום עוד הפעם
יצא עוד כמה טיפות
זה עדיין היה שקוף ודביק
אהההה ואני משתמש במים לאחר שקראתי במקום שקרמים וסבונים נכנסו לו לתוך פנים איבר המין וזה שרף
אין צריבה זה מים
אם המים היו עושים נזק אז זה היה עושה לי כל חיי במקלחת
אבל אני מדבר על ההרגשה המזורה שאחרי
הבלבולים
זה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון14/06/2008זה שזה שקוף ודביק זה טבעי אבל אתה אומר שזה שורף לך. אני ממליצה לך לברר את זה עם רופא משפחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנת אותי
ב' 1315/06/2008כתבתי שקראתי באיזה מקום מישהו שניסה עם סבון וזה נכנס לו לפנים עיבר המין וזה שרף
לכן לא השתמשתי בסבון
הייתה לי תחושה מוזרה ובלבול
זה עבר לי
כי הבנתי שזה בסדר וטבעי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)