מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלותאנונימי12/06/2008
יש לי כמה שאלות שאשמח אם תענו לי על כך
1. מה היחס בין האורך וההיקף של הזין
2. מה זה טמפון?
3. איזה דברים יכולים לשמש כחומר סיכה
4. איך אפשר למצוץ לעצמך
אני יודע שז הרבה שאלות אבל בבקשה תענו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמ....
ב' 1313/06/2008חומר סיכה-
חומר על בסיס מים
כמו שמן
מים
אמ.. קרמים
סבונים שזה הכי לא מומלץ
אני משתמש במים
אין לגברים אפשרות למצוץ לעצמם רק אם אתה מאוד גמיש ......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנונימי שלום
מירב שרון14/06/2008תשובות לשאלותיך:
1. מה היחס בין האורך וההיקף של הפין?
אני יכולה לתת לך את האורך הממוצע לעומת ההיקף הממוצע של הפין. האורך הממוצע של הפין הינו בין 13-15 ס"מ וההיקף הממוצע הינו 12.3 ס"מ כאשר הוא במצב של זקפה..
2. מה זה טמפון?
טמפון הינו מוצר הגייני עשוי סיבי כותנה דחוסים הניועד להחדרה בנרתיק על מנת לספוג את הדימום של הווסת.
3. איזה דברים יכולים לשמש כחומר סיכה?
אפשר להשתמש בחומר סיכה על בסיס מים כגון KY GEL, LOVE GEL, וכד'.
4. איך אפשר למצוץ לעצמך?
אם אתה מספיק גמיש, אז אולי תצליח ואם לא אז לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)