מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בלוטותאנונימי13/06/2008
יש לי מין בלוטות קטנות על בסיס הפין ועל האשכים.
הלכתי לרופא עור והוא אמר שככה זה, אבל אני בטוח שמשהו לא בסדר אצלי.
אני מפחד להגיע לאינטימיות בגלל זה, זה מאוד בולט לעין וגם בולט במגע.
הבלוטות אפילו קצת מגיעות ממש מתחת לכיפה. אני ממש רוצה להפטר מזה, האם זה אפשרי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אתם מתעלמים
אנונימי14/06/2008מהבעיה שלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה אחי אל תדאג
זקוק לעזרה.14/06/2008גם לי יש כאלו להרבה יש ככה, לא מרגישים את זה במהלך הסקס ותאמין לי ברגע אמת במצב אינטימי לא ממש ישימו לב לבלוטות וגם אם כן זה נורמלי..
הרופא לא סתם אומר.
;)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן שמים לב...
אנונימי14/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנס אחי
זקוק לעזרה.14/06/2008יש לך איסיקיו אחי?
אם כן אז תוסיף אותי ותרשום "זה אני מ-BEOK"
האיסי שלי:
478410175* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לי =\
אנונימי15/06/2008תודה בכל אופן... =\
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבבה אחי.
זקוק לעזרה.15/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנונימי שלום
מירב שרון18/06/2008בזמנו עניתי על שאלה דומה וציטטתי הצעה של רופא משפחה מארה"ב בשם ד"ר קיט' ברנארד. לדבריו, זה מאוד שכיח אך אם זה מאוד מפריע לך אז יש פתרון. ניתן לבקש להסיר את הנקודות הגדולות יותר בעזרת הרדמה מקומית. צריך לבדוק האם מדובר בטיפול שניתן לעשות גם בארץ במסגרת הקופה. לצורך העניין כדאי שתפנה לרופא שלך ותתייעץ איתו בנדון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם היית אצל רופא והוא אמר
ד``ר עידן מיליצ`ר21/06/2008שזה כלום, אזי אלו כנראה בלוטות שומן קטנות ולא מזיקות. יתכן ועם הזמן זה ישתנה. אל דאגה.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי יש
מודאג28/06/2008גם לי יש אני בן 13 וחשבתי אני חולה במחלת מין או משהו אבל התברר לי (בזכות האתר הזה) שזה נפוץ אל תדאג זה בסדר גמור נ.ב. תודה רבה לאתר ואנשים שבאתר שעוזרים לכל מיני ילדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)