מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גודל איבר מין- גדול מדי.איתי 1614/06/2008
היי לכולם... אני בן 14.5 ואורך איבר מיני ממש ממש גדול... זה מפחיד אני ראיתי את של חברים שלי ואת שלי... אז ככה זה באמת ולא בצחוק:
18 ס"מ האורך של איבר מיני... וגם חבר שלי מדד לי (כן זה יישמע קצת הומואי) ששלו 13 ס"מ אבל גם הוא אמר בדיוק 18!!!
אז ככה:
זה חריג?! זה גדול יחסית לגילי?!!?!?!?
תודה לעונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרך אגב- זה אני מההודעה הקודמת...
איתי 1614/06/2008על הגבות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמני שלום
מירב שרון14/06/2008אורך הפין בזקפה נע בין 15 ל-18 ס"מ. לכן, בשלב זה שלך עדיין בטווח הנורמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אבל לגיל 14.5 זה בטווח נורמה?
זקוק לעזרה.14/06/2008זה איפלו יותר גדול מ018 ס"מ מדדתי מלפני חודשיים משהו כזה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מני,
אנונימי15/06/2008זה רגיל לחלוטין. זה בערך הממוצע.
נ.ב-וואי אל תאמר דברים כאלה אתה מחרמן אותי...כילו יואו הוא מדד לך את הזין ? בנאדם מה נהיה ? יואו אני עוד שניה יש לי פה אורגזמה מזה חירמנת אותי עם זה שהוא מדד לך את הזין..ועוד 18 ס"מ חח בטח הסרגל נשבר.בכל מקרה, יש לי זקפה עכשיו ואני רק עכשיו סובל כי אני מת שמישהו ימדוד גם לי את הזין שלי.תודה מראש,חסוי'שוש מחורמן .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)