מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוף בבקשה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!מודאגת מאוד!!14/06/2008
שלום רב,
קרתה לי תקלה עכשיו. בזמן שחבר שלי עינג אותי עם אצבעותיו, וזה לא פעם הראשונה, אך הפעם במהלך המעשה לאחר שגמרתי פעמיים, :), בפעם השניה גמרתי בצורה שהתכופפתי לישיבה מרוב הכיווץ ולאחר מספר שניות , ראיתי דם על ידו של הבן זוג שלי. היה לי דימום די גדול, ולא ברור ממה, כי לא כאב לי שום דבר, ולא הרגשתי שום כאב. חבר שלי אמר שהרגיש שם משהו כמו בועה נפוחה ואחרי שגמרתי הוא הרגיש שהנפיחות שלה ירדה ואז לאחר 10-15 שניות ראינו את הדם. (הוא לא הפסיק כי חשב שאולי זה כמו אצלהם , הגברים, שלפני שהם גומרים כל הדם מתאסף באיבר המין בגלל הלחץ באיבר).
מה זה יכול להיות? והאם זה מסוכן?
אני ביום ה15- של המחזור.
בבקשה זה מאוד דחוף ואני מודאגת מאוד.
האם יכול להיות שזה מחזור או שיש לי בעיה בגוף.
זה גם לא נראה לי כקרום בתולין כי אנחנו כבר חצי שנה מקיימים יחסי מין מלאים. (המקרה הזה היה עם אצבעותיו, ולא יחסי מין מלאים).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר --
טל14/06/2008אם יש לו ציפורניים יכול להיות שנפצעת קלות...
וכן יכול להיות שזה הקרום... קרום יכול להיקרע גם רק בלידה ראשונה
בכל אופן.. אם לא כואב לך עכשיו, שורף או שהדימום לא היה מטורף, והיית אצל רופא נשים כבר פעם אחת לפחות מתחילת קיום היחסים והכל היה תקין לא אמורה להיות שום בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון18/06/2008למען הסר חשש, אני ממליצה לך להגיע לרופא/ת נשים על מנת שתבדוק אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)