דחוף בבקשה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף בבקשה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    מודאגת מאוד!!
    14/06/2008

שלום רב,

קרתה לי תקלה עכשיו. בזמן שחבר שלי עינג אותי עם אצבעותיו, וזה לא פעם הראשונה, אך הפעם במהלך המעשה לאחר שגמרתי פעמיים, :), בפעם השניה גמרתי בצורה שהתכופפתי לישיבה מרוב הכיווץ ולאחר מספר שניות , ראיתי דם על ידו של הבן זוג שלי. היה לי דימום די גדול, ולא ברור ממה, כי לא כאב לי שום דבר, ולא הרגשתי שום כאב. חבר שלי אמר שהרגיש שם משהו כמו בועה נפוחה ואחרי שגמרתי הוא הרגיש שהנפיחות שלה ירדה ואז לאחר 10-15 שניות ראינו את הדם. (הוא לא הפסיק כי חשב שאולי זה כמו אצלהם , הגברים, שלפני שהם גומרים כל הדם מתאסף באיבר המין בגלל הלחץ באיבר).

מה זה יכול להיות? והאם זה מסוכן?

אני ביום ה15- של המחזור.

בבקשה זה מאוד דחוף ואני מודאגת מאוד.

האם יכול להיות שזה מחזור או שיש לי בעיה בגוף.

זה גם לא נראה לי כקרום בתולין כי אנחנו כבר חצי שנה מקיימים יחסי מין מלאים. (המקרה הזה היה עם אצבעותיו, ולא יחסי מין מלאים).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף בבקשה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הוספת תגובה

• --

טל
    14/06/2008

אם יש לו ציפורניים יכול להיות שנפצעת קלות...
    וכן יכול להיות שזה הקרום... קרום יכול להיקרע גם רק בלידה ראשונה
    בכל אופן.. אם לא כואב לך עכשיו, שורף או שהדימום לא היה מטורף, והיית אצל רופא נשים כבר פעם אחת לפחות מתחילת קיום היחסים והכל היה תקין לא אמורה להיות שום בעיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    18/06/2008

למען הסר חשש, אני ממליצה לך להגיע לרופא/ת נשים על מנת שתבדוק אותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו