מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחוופה !אנונימי17/06/2008
מישהו יכול להסביר לי איך בנים מאוננים ?! אני מנסה ולא מצליח לגמור..ובכלל מאיזה גיל יש כבר נוזל זרע ? ומאיזה גיל כבר אפשר להשפיך אותו ? תודה רבה, אנונימי =]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדאי שהגברים המומחים יענו על זה
מירב שרון17/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה את לא יכולה לענות לו על זה?
שני18/06/2008צריך להיות גבר בשביל זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשני שלום
מירב שרון18/06/2008ממש לא צריך להיות גבר בשביל לענות על השאלה אבל מאחר ובכ"ז אני לא לבד כאן כמנהלת פורום ולצידי גם סקסולוגים שהם במקרה גברים הם יכולים לתת חוו"ד מקצועית ביחד עם נקודת מבט של גבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנס לפה
אני18/06/2008שלום חמוד
אין גיל מדוייק שבו מתחיל לצאת זרע. זה תלוי בקצב ההתפתחות שלך. אני חושב שגיל 14 כבר אמור להתחיל לצאת אבל זה יכול להשתנות בין ילדים שונים. איך בנים מאוננים? אתה צריך לחשוב על איזשהי פנטזיה שתגרה אותך או לראות תמונה או סרט שמגרה אותך מינית ואז אתה מתחיל לגעת לעצמך באיבר המין שלך עד שיש זקפה (עד שעומד לך) ואז אתה יכול לקחת איזשהו חומר שמנוני או סבון שיחליק ואתה תופס את האיבר מין ומשפשף אותו למעלה ולמטה עד שאתה גומר. הגמירה לא חייבת להסתיים בזרע אם עדיין אין לך. אני התחלתי לאונן עוד הרבה לפני שיצא לי זרע בפעם הראשונה. אגב אתה לא חייב חומר שמנוני או סבון אפשר לשפשף בעזרת העור הרב שיש מסביב לאיבר המין שלך...
מקווה שהבנת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה,אבל...
אנונימי18/06/2008זה ב-ד-י-ו-ק מה שאני עושה וזה כיף והכל אבל אני רוצה לדעת רק מתי יוצא הזרע... אני ככה מאונן ואפיו הרבה יותר פרוע וכאלה ... אני עוד חודשיים בערך בן 14 אולי עוד כמה חודשים אני אראה..
תודה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמו שאמרתי
אני19/06/2008זה משתנה בין ילדים שונים
לכל אחד יש את הקצב התפתחות שלו
תיהיה סבלני... זה יגיע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכל אחד הדרך שלו בה הוא מאונן/ת
ד``ר עידן מיליצ`ר21/06/2008חפש בגוגל ותמצא "הוראות הפעלה" באשר לאיך לאונן. יש זרע ומצליחים לשפוך מגיל ההתבגרות. אצל כל אחד זה קצת שונה ....בן כמה אתה?
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לעידן,
אנונימי21/06/2008אני בן 13, עוד חודשיים בער בן 14.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא כתב בדיוק בן כמה הוא...
שני22/06/2008אז למה אתה שואל אותו שוב "בן כמה אתה" ובכך מתחמק מתשובה???
נראה לי שאף אחד ממנהלי הפורום לא יודע לאונן.... פחחחח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהבתי את הביקורת שלך !! פחחח....
עידן מיליצ'ר22/06/2008מכל מקום, החסוי נתן לך הוראות הפעלה....כנראה כך הוא מאונן. יש כל מיני דרכים, אך כפי שהוסבר....הרוב מאוננים. מכל מקום לא יהיה נכון לאונן עם סבון, אלא רק עם חומר סיכה. סבון עלול להכנס לשופכה ולצרוב לך.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה מתחזה לעידן
שני23/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשני שלום
מירב שרון23/06/2008אני מבינה שאת לא סומכת על זה שמה שנאמר אכן נאמר על ידי עידן מהסיבה שהשם שלא לא מופיע בהודעה בצבע כחול. כנראה שמסיבות טכניות לא התאפשר לו להיכנס ללינק של מנהלי הפורום (שקורה לפעמים) ולכן הוא נכנס כמוך וכתב הודעה בשמו. אנא לכתוב בצורה מכבדת בפורום אחרת ניאלץ למחוק הודעות שאינן מכבדות את מי שקורא אותן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)