טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הגודל של הזין שלכם לא משנה כלום! 15 ס"מ 16ס"מ זה לא משנה נקודת הג'י היא בערך 5 ס"מ מפתח הנרתיק והתחושה בנרתיק מיסתימת אחרי 10 ס"מ התוספת של ה5 -6 סנטים לא מענינים את אף אחד(חוץ מכמה שמשוויצים בזין שלהם כמו דפוקים אבל אין לכם למה להראות את הזין שלכם לטיפשים...) וזה לא יענג שום אישה יש לך זין אתם עושים את זה כמו שצריך היא תהנה!,תיראו את הזין שלכם זה מה שיש לכם תיסתדרו אם זה זה לא משנה בני כמה אתם ומה האורך שלו זה לא משנה שום דבר תפסיקו להיתעסק בשטויות שמענינות רק טיפשים אם הייתם שוכבים איתם אז זה היה מעניין אבל אתם בנים ואתם שוכבים אם בנות שהזין שלכם ארוך או קצר יכול לענג אותם!.תפנימו!.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני מסכימה איתך שזה לא משנה מה האורך של הפין על מנת לענג אשה. לגבי נקודת הג'י זה שנוי במחלוקת, לא הוכח מבחינה מדעית שהיא קיימת. אבל בהחלט זה לא האורך שקובע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד