מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ירידה בחשק מיני בסיום גיל ההתבגרותאני18/06/2008
שלום אני בן 21 וב3 שנים האחרונות נהייתה לי ירידה בחשק מיני בהדרגה וקראתי גם על עוד כמה בחורים שהתחיל להיות להם בעיות בתפקוד המיני בסיום גיל ההתבגרות. אצלי הבעיות מתבטאות בחשק מיני ירוד, קושי בהגעה\שמירה על זקפה, וקושי ממש רציני בלגמור. הבעיות התחילו בגיל 18 שאז היה לי קצת קשה לגמור ואז זה הלך והחמיר. ואני בריא והרופא אמר לי שיש לי זקן ובגלל זה אין לי מחסור בהורמונים והוא יכול לתת לי ויאגרה אבל זה לא יפתור את הבעיה של החשק המיני הירוד ושל הגמירה.
ממה נובע הבעיות בתפקוד המיני האלה שמתחילות בסיום גיל ההתבגרות?
מה עלי לעשות? איך ניתן לטפל בבעיה שקשה לי לגמור? אני ממש מתקשה אפילו באוננות לגמור.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון19/06/2008בעיות בחשק בהמיני יכולות לנבוע מסיבות פסיכולוגיות ו/או פיזיולוגיות. אני ממליצה לך לפנות לטיפול מיני. יש מטפלים מיניים מוסמכים בקופות החולים ובמרפאות לטיפול מיני בבתי חולים שונים בארץ. אין סיבה שתמשיך לסבול מזה, יש טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאצלי זה נטו פיזיולוגי
אני20/06/2008אני בטוח בזה ב100% שזה לא פסיכולוגי אצלי.
אני מעוניין לדעת איזה טיפול אפשר לתת לזה כי אני ממש לא מעוניין בטיפול כמו שיחות וכו' כי זה ממש לא יעזור לי.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה
אני20/06/2008האם אפשר לטפל בזה אצל אורולוג?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסוי שלום
מירב שרון20/06/2008אם מדובר בסיבות פיזיולוגיות אז ניתן לעשות בירור ע"י בדיקות הורמונליות. וכן, אתה יכול בתור התחלה לגשת לאורולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!
אני21/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)