טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני וחבר שלי רוצים להנות אחד מהשני, אני מאוד אוהבת אותו והוא אותי, אבל אני עדיין לא מוכנה לשכב איתו. רציתי לשאול איך אנחנו יכולים לענג אחד את השני מינית, בלי לשכב.. להנות אחד מהשני בלי חדירה? תודה[:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זה מאוד חשוב שאת מספיק קשובה לעצמך ומכבדת את רצונותייך, ואם את לא מוכנה אז את לא מוכנה. יש עולם שלם של מין שאינו כולל חדירה. כל מה שנקרא "outer-sex". אפשר ללטף אחד את השני בכל הגוף, להשתמש בחלקים שונים בגוף, אפשר עם השיער, עם השפתיים, עם הלשון, עם שמנים, עם קצפת, אפשר גם שוקולד (יש אינסוף אפשרויות), לגלות אחד את השני דרך המגע. אפשר אמבטיות משותפות, מין אוראלי הדדי, אוננות הדדית, וכד'. אפשר לממש ביחד פנטזיות מיניות למשל משחקי תפקידים (רופא-פציינטית, שוטרת-עבריין וכד'). תשקיעו המון במשחק המקדים ותגלו עולם עשיר באפשרויות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד