בעיה עם הזרע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה עם הזרע
    יניב
    24/06/2008

שלום,
    רציתי לשאול מה דעתכם בקשר לבעיה שיש לי...
    אני בן 14 והתחלתי לאונן בערך בגיל 10 עוד לפני שהיה לי זרע וכשהתחיל לצאת לי זרע הוא היה שקוף והיה ממש קצת,ובהדרגה זה השתנה לנוזל צהוב ודביק ומגעיל למראה שממש לא מזכיר זרע כמו שרואים בסרטים והוא גם לא יוצא בשפריץ כזה אלא יותר זוחל החוצהץ...ואני גם מרגיש שהזרע כולו לא יוצא מתוך הזין הבגלל שאחרי כמה דקות ארי שאני מאונן אני רואה טיפות על הזין שלי וזה נמשך בערך חצי שעה...בבקשה תעזרו לי!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה עם הזרע

הוספת תגובה

• תשובה

חסוי
    25/06/2008

זה בסדר גמור..ככה זרע אמור להיראות.

בקשר ליציאה של הזרע-זה בסדר גמור גם ! זה יכול להשפריץ וזה יכול לצאת בטיפות אצל כל אחד משהו אחר..

אני לא מומחה אז אני אבקש מהמומחים לעניין לענות על זה ישר ולעניין..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפי מה שאני יודע זה לא בסדר דווקא

אני
    25/06/2008

הצבע לא צריך להיות צהוב אלא אם כן יש איזה זיהום זה לפי מה שאני זוכר שמישהו שאל בפורום אורולוגיה. גם בקשר לשפריץ של הזרע יש כאן בעיה (גם זה נשאל בפורום אורולוגיה), הזרע צריך כן לצאת בשפריץ. פנה לאורולוג! זה כל מה שאפשר לעזור לך דרך הפורום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה צודק אבל...

noam@
    25/06/2008

אם השפיך ממש ממש צהוב במידה חריגה תפנה לאורולוג, אלב אני חושב שהשפיכה בסדר אלא אם כן זה באמת חצי שעה..כי כן אצל חלק זה יוצא בטיפטוף וחלק בשפריץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליניב שלום

מירב שרון
    26/06/2008

אני אומרת כזה דבר, כשיש ספק אז אין ספק... אם יש לך חששות, כדאי שתפנה לקבלת חוו"ד מרופא אורולוג, מה שכבר הוצע לך כאן על ידי חברך לפורום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו