הפעם הראשונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפעם הראשונה
    anonimit
    25/06/2008

שלום, אני וחבר שלי בני 17 ומנסים כבר תקופה לקיים יחסי מין..
    הכל תקין והכל אבל האקט עצמו של החדירה לא מצליח... אין בעיה בזקפה, ברטיבות וכו'. פשוט- לא נכנס.
    מה לעשות? ..
    תודה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפעם הראשונה

הוספת תגובה

• שלום לאנונימית,

noam@
    25/06/2008

תשימי בפתח איבר המין שלך חומר שיחליק את החדירה...בסופר פארם יש הרבה כאלה גם על בסיס מים, בכל מקרה שימי משהו שיחליק את החדירה אני בטוח שזאת הבעיה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאנונימית שלום

מירב שרון
    26/06/2008

לדברייך, אתם מנסים כבר תקופה לקיים יחסי מין וזה לא הולך על אף שיש זקפה ורטיבות בנרתיק. יתכן שיש לך וגיניסמוס, התכווצות לא רצונית של שרירי הנרתיק שאינה מאפשרת חדירה. בדר"כ זה נגרם בשל סיבות פסיכולוגיות. אני ממליצה לך לפנות לסקסולוגית שהיא גם גינקולוגית לצורך אבחון וטיפול. ניתן לפנות דרך הקופה או באחת מהמרפאות בבתי החולים השונים בארץ. כמובן שישנה גם אפשרות לפנות באופן פרטי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• --

טל
    26/06/2008

אם היא לא מדווחת על כאב בחדירה (בגלל שאין חדירה) אז אין טעם לקפוץ להסקת מסקנות.. בכל אופן שווה לגשת לרופאת נשים- מקווה שאת כבר לוקחת גלולות. פשוט פעם הבאה, תוודאי שהוא נמצא ב"מקום הנכון" נסו להחדיר אצבע אחת או 2 לפני ואם אין שום בעיה תנסו שוב חדירה מלאה.. לפעמים מרוב שרטוב יש צורך להפעיל טיפה לחץ בכניסה- זה קרה לי, שהוא לא יפחד רק שיעקוב אחר התגובות שלך במהלך החדירה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לטל

מירב שרון
    26/06/2008

אני לא מסיקה מסקנות, לכן דאגתי לומר "יתכן ש....". כמו כן, לכן אני מפנה אותה לאבחון אצל רופאת נשים אך אני כן ממליצה שזאת תהיה רופאת נשים שהיא גם סקסולוגית כי מדובר בקושי שמשפיע אצלה על קיום יחסי מין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו