מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפעם הראשונהanonimit25/06/2008
שלום, אני וחבר שלי בני 17 ומנסים כבר תקופה לקיים יחסי מין..
הכל תקין והכל אבל האקט עצמו של החדירה לא מצליח... אין בעיה בזקפה, ברטיבות וכו'. פשוט- לא נכנס.
מה לעשות? ..
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לאנונימית,
noam@25/06/2008תשימי בפתח איבר המין שלך חומר שיחליק את החדירה...בסופר פארם יש הרבה כאלה גם על בסיס מים, בכל מקרה שימי משהו שיחליק את החדירה אני בטוח שזאת הבעיה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנונימית שלום
מירב שרון26/06/2008לדברייך, אתם מנסים כבר תקופה לקיים יחסי מין וזה לא הולך על אף שיש זקפה ורטיבות בנרתיק. יתכן שיש לך וגיניסמוס, התכווצות לא רצונית של שרירי הנרתיק שאינה מאפשרת חדירה. בדר"כ זה נגרם בשל סיבות פסיכולוגיות. אני ממליצה לך לפנות לסקסולוגית שהיא גם גינקולוגית לצורך אבחון וטיפול. ניתן לפנות דרך הקופה או באחת מהמרפאות בבתי החולים השונים בארץ. כמובן שישנה גם אפשרות לפנות באופן פרטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה--
טל26/06/2008אם היא לא מדווחת על כאב בחדירה (בגלל שאין חדירה) אז אין טעם לקפוץ להסקת מסקנות.. בכל אופן שווה לגשת לרופאת נשים- מקווה שאת כבר לוקחת גלולות. פשוט פעם הבאה, תוודאי שהוא נמצא ב"מקום הנכון" נסו להחדיר אצבע אחת או 2 לפני ואם אין שום בעיה תנסו שוב חדירה מלאה.. לפעמים מרוב שרטוב יש צורך להפעיל טיפה לחץ בכניסה- זה קרה לי, שהוא לא יפחד רק שיעקוב אחר התגובות שלך במהלך החדירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלטל
מירב שרון26/06/2008אני לא מסיקה מסקנות, לכן דאגתי לומר "יתכן ש....". כמו כן, לכן אני מפנה אותה לאבחון אצל רופאת נשים אך אני כן ממליצה שזאת תהיה רופאת נשים שהיא גם סקסולוגית כי מדובר בקושי שמשפיע אצלה על קיום יחסי מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)