התעניינות באיברי המין - עזרתכם!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התעניינות באיברי המין - עזרתכם!!
    שולה
    25/06/2008

שלום, אני אמא לילד בן 6. חכם מאד ובעל התנהגות נורמטיבית לחלוטין. לאחרונה, אנו נתקלים בהתעניינות רבה מצידו ב"ציצי", טוסיק, פוט...ואף נסיון לגעת בהם אצלי.. הוא עושה זאת, תוך ידיעה שזה לא בסדר, כי הוא מגחך / צוחק כבמעשה קונדס. כל הזמן מחפש ל"הציץ" לאמא ולראות לה את התחתון או החזיה (לעיתים גם לבובות ראווה..). ניסיתי להסביר לו כמה פעמים שזה לא נעים לי, שזה לא יפה וכו'. בד בבד, ע"מ לא להפוך את הנושא למשהו "אסור", ניסיתי להסביר שבאופן כללי, לא "אסור לעשות את זה, הוא רק צריך להיות גדול ושתהיה לו חברה / אישה שתרצה את זה גם... כיוון שההסברים העדינים שלי לא עזרו, הערב, לאחר שליטף לי את הטוסיק כעסתי עליו מאד. הוא נעלב מאד ובכה עד שנרדם. א. אני מתייסרת ופןחדת שהעברתי לו מסר שאסור "לגעת" - באופן כללי. ב. האם ההתנהגות שלו נורמלית? ג. מה לעשות? תודה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    26/06/2008

חינוך מיני מתחיל כבר מהגיל הרך וכמו שאת מבינה גם המסרים המיניים שילדים מקבלים מגיל צעיר מעצבים את המיניות שלהם בבגרותם. הסברת לבנך שהנגיעות שלו באיברים האינטימיים שלך אינם נעימים לך, ועל אף זאת הוא המשיך לנסות עד שבסוף כעסת עליו ועכשיו נשארת עם רגשות אשם וחששות. אני מבינה את ההרגשה שלך ואת החששות שלך לגבי אילו מסרים את מעבירה לו. יש מה לעשות על מנת "לתקן", מותר לנו לטעות לפעמים, ילדים לא באים עם ספר הדרכה. אני ממליצה לך בתור התחלה לקרוא את הכתבה המצ"ב:

http://www.keshet-tv.com/ProgramItem.aspx?ProgID=644&ItemID=16771&GroupID=899

יש גם לא מעט ספרים שניתן לרכוש בחנויות ספרים בנושא של חינוך מיני בהתאם לגיל הילד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו