אוננות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוננות
    -
    26/06/2008

אני בת 18 כמעט וכמה פעמים ניסיתי לאונן אבל זה כזה מפחיד מגעיל לא יודעת מה.. :-] אני גם לא ממש יודעת איך, צריך להכניס את האצבע ממש בפנים לא? וזה ממש מוזר כזה, זה נראה כאילו עוד שניה משהו עומד לקרות..זה מקום רגיש כנראה..איך עושים את זה בדיוק?האם זה בסדר בכלל?זה לא יכול לגרום לבעיות כלשהן..?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוננות

הוספת תגובה

• כבר עניתי לך למעלה

מירב שרון
    26/06/2008

אבל אוסיף תשובה לעוד אחת מהשאלות ששאלת, זה לגמרי בסדר לאונן, זה טבעי ובריא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את לא ענית לי

-
    26/06/2008

פעם ראשונה שאני שואלת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה...

noam@
    26/06/2008

את לא חייבת לאונן ע"י החדרת אצבע לנרתיק ! ואם את כן מחליטה לעשות זאת כך, אז שלא יהיו ציפורניים ארוכות מידי ותשתדלי לעשות זאת בעדינות... את יכולה סתם לגעת ו"למשש" את הדגדגן או עם הטוש של המים .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו