מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן70027/06/2008
הבן שלי בגיל 7 שנים פעם שניה הוא נכנס לאתר לא מכובד במחשב ומסתכל על תמונות . לי זה לא מקובל ואני הסברתי לו אם יש לו שאלות והוא מעוניין לשאול אני מוכנה לענות לו בהתאם לגיל שלו .יש חשד שהוא ראה מישהוא נכנס לאתרים האלא והוא מחקה.ואני לא רואה אף סימן או שינוי על התנהגות ו.אני מבקשת עזרה .ומה אפשר לעשות.אם יש דבר מיוחד אני מעונינת לדעת בפירוש תודה רבה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון27/06/2008בעקרון יש אפשרות לחסום גישה לאתרים שאינם מתאימים לצפייה לילדים, אפשר למשל להתקין Firewall.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילדים לומדים מההורים
ענבה28/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה? הוא לא הפך ליהיות אנס וסוטה
F28/06/2008ולאנוס ילדות? מה ציפית שיקרא לו בדיוק?,אין שום בעיה שידע את זה לא בגילו ולא בגיל אחר המנהג הזה שלילדים אסור לדעת מה זה סקס ולהסתיר את זה מהם לא בא כדי "להגן" עליהם וגם לא יכול אין שום בעיה שיראה פורנו,אני מאמין שלכל דבר בעולם יש סיבה הגיונית שניתן לנמק אותה אני מוכן לישמוע מה הנימוק שלך לזה שילדים בגיל שלו לא אמורים לדעת מה זה סקס (והוא בטח כבר יודע)וליראות תמונות או סרטונים על זה?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכים איתך
אני28/06/2008אין שום סיבה שלא יראה בגילו... כל ילד מתפתח בקצב אחר ויש כאלה שכבר בגיל 8 מוכנים לראות סקס. חבל שאת מעבירה לו חינוך מיני שגוי כאילו סקס זה אסור וזה לא בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזהכן יכול להשפיע עליו אני דוגמה לכך
66628/06/2008ביגלל התאונה בכור הפורנוגרפי נחשפתי לקרינת פורנו ומאז אני לא אותו אדם בכל פעם שאני כועס או מיתחרמן אני הופך ל אנס הכחול!! ומתחיל לאנוס אנשים!! עלול ליקרות לו מה שקרא לי!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל-F חסוי ו-666
מירב שרון28/06/2008האם של הילד מעוניינת שבנה הקטן יקבל חינוך מיני בהתאם לגילו ולגמרי אפשר לכבד את זה ולהבין אותה. יש הרבה ספרים לחינוך מיני לגיל הרך ומידע באינטרנט שהיא יכולה להיעזר בו על מנת לספק לבנה את כל מה שהוא צריך לדעת בנושא ושוב הדגש הוא "בהתאם לגילו". אתרי פורנו ממש לא משקפים את המציאות, נהפוכו. יש הרבה סרטי הדרכה בנושא של סקס למבוגרים, זה משהו אחר, לא מדובר בפורנו אבל עדיין מדובר בסרטים שפונים למבוגרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל שום סיבה הגיונית למה הוא לא
F28/06/2008יכול ליראות את זה יש הרבה דברים ואפילו סירטי ילדים שלא משקפים את המציאות אבל מישהו אוסר את זה?,מבוגרים רבים חושבים שסקס זה רק בישבילהם ומיתבישים שהילדים ידעו לכן היתפתחה גישה שלילדים אסור ליראות לישמוע ולדבר על סקס לא פורנו ולא שום דבר שקשור לסקס וזאת גישה לא נכונה ביכלל בלי שום קשר לגיל וזה באמת לא משנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבוי לנו מדעות כמו של F
שני29/06/2008גועל נפש. לכל דבר יש את הזמן שלו. חתיכת אידיוט. ילד בן 7 לא אמור לגלוש באתרי פורנו. קפיש? או שאני צריכה להסביר לך לאט יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמא של הילד... כנסי...
שני29/06/2008אל תקשיבי לפדופילים שיש כאן בפורום. כפי שהציעה לך היועצת - תעשי חסימת אתרים שלא מיועדים לילדים. למה את מחכה? שיגלוש באתרי סאדו-מאזו K-9 ועוד....?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיפה לך לדעת מה זה K9?!
66629/06/2008את סוטה משהו פחד את ניראת לי גולשת בעצמך באתרים כאלה,ואף אחד פה לא פדופיל וסאדו מאזו זה לא סוטה או רע זה הנאה מינית מכאב או להכות למעשה זה הרבה יותר "צנוע" מרוב הפורנו האחר זה פשוט ניתפס כמשהו "קינקי" ופדופיליה זה לא חוקי וככל הניראה הוא לא יצליח לימצוא כאלה גם אם יחפש ובקשר למה שאמרת גם K9 הוא ככל הניראה לא ימצא תפסיקי לקשקש לה במוח,ובאמת אין שום סיבה שהוא לא יראה הוא ככל הניראה יודע על זה כבר מיזמן על זה וחוץ מיזה את לא קובעת מתי זה "זמן נכון" בישביל ליראות פורנו ואין לך שום טענות הגיוניות שמהם את קובעת מה מתאים ולאיזה גיל כך שהקישקושים שלך שווים לתחת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמודי - אני להבדיל ממנו...
שני30/06/2008לא בת 7... אני בוגרת ויכולה לגלוש לאן שאני רק רוצה. הבנת את ההבדל..? או שאני צריכה להסביר לך יותר לאט? אגב אם אתה מעודד ילדים בני 7 לגלוש באתרי פורנו - נראה לי שאתה פדופיל. הא? זה עושה לך את זה שילד בן 7 גולש באתרי פורמו. סוטה מגעיל. איחחסססס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הקשר את ממש טיפשה
66630/06/2008תפסיקי לקלל כמו ילדה קטנה וטיפשה ותפנימי אין שום בעיה אם זה יש גם מאמרים שמדברים על זה שאין סיבה לימנוע מילדים בגיל שלו ליצפות ולילמוד על מין אם הייתי פדופיל לא הייתי שולל את עניין הפדופיליה ולא צועק פדופיליה בכל פעם שמזכירים פורנו כמוך (על ראש הגנב בוער הכובע...),תפסיקי לנסות לרדת עליי בימקום לתת טענה הגיונית ולדון בעניין כמו מבוגר את מיתנהגת כמו ילד קטן בעצמך כשאין לילד מה לומר ואין לו איך לבסס את הטענות שלו(לרוב כי הוא דיי טיפש יחסית למבוגר נורמאלי...)הוא מנסה לרדת על מי שחולק עליו בתיקווה שזה יערער את מה שהוא אומר ולכן זה מסתיים כסתם וויכוח מטופש שמבוסס על עלבונות שפלים ולא יותר,לצערך את סתם יורדת לרמה של ילד קטן ומיתנהגת כמו טיפשה אם אין לך משהו יותר טוב לומר עדיף שתשבי בשקט גם אם את לא מסכימה איתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)