מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה...noam@29/06/2008
שלום, אני בן 12 מתל אביב... אני פוחד שאני הומו ! אני תמיד מאונן למרות שעדיין לא יוצא לי שפיך, אך אני עושה זאת בכך שאני מפנטז לפעמים על איזה ילד אחד . אני מדמיין איך הוא בא אלייי ואני נותן לו נשיקה ואז אנחנו עושים סקס וכאלה... גם כשאני סתם מחדר לי טוש לתחת, אני חושב עליו ואם אין אף אחד בבית אני צועק את השם שלו ! אני פוחד להיות הומו כי ככה אבא שלי בחיים לא יקבל אותי, ואני יודע שאם אני כן יהיה הומו אז אני לא אספר את זה להורים שלי.. תודה רבה,ומקווה לעזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקשיב
מודאג29/06/2008לפי דעתי (אני ילד בן 13) זה נורמלי אולי בגלל שאין לך בנות יפות בכתה או בשכבה אתה מנסה עם בנים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הולך פה בפורומים
66629/06/2008פה?! אחד אם כלבים אחד אם בנים מה הולך??,טוב תפסיק לחשוב על זה אתה יכול לנסות לפנטז על דברים אחרים הרבה פעמים שחושבים על פנטזיה אחת היא מחליפה את השניה נסה אולי זה יעזור, אתה יכול ללכת לגוגל לחפש טיפול בהומוסקסואליות ותימצאה קצת למטה "שירת הברבור השחור" נישמע מוזר אבל הוא מטפל במיקרים כאלה(הוא לא דתי רק שתדע והוא יודע לטפל במיקרים כאלה) אולי יעזרו לך שם ואתה יכול לישאול גם על מקומות אחרים שנותנים עזרה. ועוד עצה אתה יכול להיסתכל באתר DOMINA.COM (אם הדבליו דבליו דבליו כמובן) אחלה אתר ואתה יכול להיכנס גם לאתר MAXSEX.CO.IL אלה שני אתרי סקס מחרמנים בטירוף ואם עידכון יומי כימעט (בדרך כלל).בהצלחה לך מקווה שתירפה!.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאויש נו..
noam@30/06/2008נכנסתי לאתרים האלה..איזה מעפן.. אחי, תכתוב בגוגל "רטוב" ותיכנס לראשון..יש שם להורדה עם כסף אבל רק התמונות עושות לך את זה חבל לך הזמן !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה בכסף אם אפשר בחינם
66630/06/2008תמונות בילבד זה לא מספק כמו סירטונים וזה לא יותר טוב מהאתרים שהבאתי,בכל מיקרה לילד בהצלחה לך!.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה למי שהגיב לי קודם
noam@01/07/2008באתרים האלה שאמרת, אני לא מוצא איפה יש בחינם... אולי תוכל להסביר לי לאן להיכנס ? ועוד שאלה מישהו יודע אם אני נגיד נכנס לאתר רטוב [אתר סקס] ואם אני רואה שם איזה סרט וזה עוהל נגיד 20 שקל, ההורים שלי איכשהו יכולים לראות את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזוב את האתר רטוב זה בכסף
66601/07/2008וצריך כרטיס אשראי וזה לא עדיף,חפש DOMINA בגוגל כנס לאתר יש שם סירטוני סקס בחינם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבסדר אבל..
noam@02/07/2008איך אני רואה אותם ? כי אני לא מצליח לראות סרטונים..צריך קודם להירשם ? ואם כן איפה נרשמים לשם ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיכנס לאחת הקטגוריות
66602/07/2008כמו שעירות למשל סתם דוגמה ותילחץ על אחת מהתמונות שמראים שם זה יוביל אותך לדף של הסירטונים מאותה התמונה ושם תילחץ על התמונות שמפעילות את הסירטון זה לא מסובך זאת הפעם הראשונה שאת גולש באתר פורנו?,יש סרטים מלאים בכסף ויש חינם האלה בכסף קצת יותר למעלה אל תיתבלבל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא פעם ראשונה אבל..
noam@02/07/2008פשוט אני לא מצליח להיכנס שם לשומדבר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהה אוקיי..
noam@02/07/2008אופס אני כתבתי בלמעלה אז זה הביא לי איזה אתר סקס ספרדי מווזר.. חח תודה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנונימי שלום
מירב שרון02/07/2008אתה בגיל של בניית הזהות האישית והזהות המינית. בגיל הזה לגמרי טבעי לחקור את המיניות. ובפנטזיות אין כללים והכול בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)