עזרה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה
    חסוי
    30/06/2008

שלום, אני בן 16. אני מאונן כבר איזה 4 שנים בערך יום כן יום לא.. שאלות: מותר כל יום לאונן? שהשפיך שלי יוצא.. הוא כזה לא שקוף ולא לבן. הוא ממש באמצע. זה בסדר? שהשפיך סופסוף יוצא, יוצא לי גם לפעמים חתיכה קטנה קטנה של איזה משהו. כאילו השפיך התיישבש וניהיה כגוש. זה בסדר? זה נורמלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה

הוספת תגובה

• ושכחתי להוסיף משהו:

חסוי
    30/06/2008

אני גם כל הזמן נוגע בביצים. משחק וזה.. בלי שהזין עומד. רק משחק.. זה גם נורמלי? ו-וואי, אני כל כך רוצה לשכב עם מישהי, ואני צריך לחכות עד גיל 18? כאילו.. עכשיו אי אפשר לשכב עם בנות. הן לא רוצות (מן הסתם..). מה אני עושה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מישהו? אפשר עזרה:(

חסוי
    01/07/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האממ..

noam@
    01/07/2008

אני יכול לענות לך רק על השתיים הראשונות כי על השתיים האחרונות כדאי שהמומחים יענו .. זה בסדר גמור לאונן כל יום אפילו כמה פעמים [2 או 3..]. והצבע בסדר גמור, אם הוא נראה לך חריג אז תעשה מנוחה קטנה מאוננות למשך כמה ימים או 12 שעות..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו