שלום יש לי שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום יש לי שאלה
    אין לי שם
    02/07/2008

קראתי כמה כתבות שמדבקות למניעת היריון עלולות לגרום לכרישי דם ואף למווות. הייתי שמחה לשמוע את המומחים פה באתר בעניין זה ובנוסף האם המדהבקות עבות ורואים אותם דרך הבגדים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום יש לי שאלה

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    02/07/2008

בקבוצת ההורמונים שפועלים למניעת הריון, יש את הגלולות והמדבקות. שתיהן אינן מתאימות לנשים הסובלות מקרישיות יתר או מחלות בהן יש סיכון מוגבר להיווצרות קרישי דם. אם את לא בקבוצת סיכון, אז אין לך סיבה לחשוש מהמדבקה. לא רואים את המדבקה מתחת לבגדים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבנתי אבל מה יותר עדיף?

אין לי שם
    03/07/2008

המדבקות או הגלולות ולמה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תשובה

מירב שרון
    07/07/2008

אני ממליצה לך לפנות לרופאת נשים ולהתייעץ איתה לגבי ההתלבטות שלך. בעקרון היתרון של המדבקה שלא צריך לזכור יום יום לקחת את הגלולה, יש מדבקה וזה מפריש את ההורמונים שחודרים דרך העור. לגבי תופעות לוואי כאלה ואחרות, לכאן ולשם, אני ממליצה לך להביא את זה לרופאה ולהתלבט איתה בנדון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו