טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אוקיי לפני כמה דקות אני אוננתי מול תמונות והכל והשפכתי בפעם הראשונה אבל...
יצאו רק איזה 3 טיפות כי ישר כשראיתי את הראשונה אני הפסקתי לאונן... זה בסדר שהפסקתי ?
או שזה בכלל לא נוז זרע אני לא יודע=\
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שהפסקת. אני מבינה שנבהלת ולכן הפסקת. כשגבר מגיע לשיא הגרוי המיני , מה שנקרא אורגזמה או בלשון עממית- כשהוא גומר, מיד ישנה שפיכה. אין מה להיבהל, ואין צורך להפסיק. ככה בדיוק זה צריך להיות. אז עכשו כשאתה יודע זאת, בפעם הבאה "לך" עם זה עד הסוף בלי חשש, ובלי לעצור. (וגם אם תחליט שאתה רוצה לעצור,לא יקרה כלום).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד