טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
א) לזין שלי יש שיפוע לצד שמאל איך מפסיקים את זה?
ב) איך יודעים אם אתה הומו בגלל שקיימתי עם ידידה שלי יחסי מין בלי חדירות והכל הלך מצוין השפכתי וכו' וממש נהנתי אבל הקטע הוא שלפעמים יש לי פחדים שאני הומו וזה מעסיק אותי כל כך הרבה זמן ונמאס כבר ולמרות כל זה אני מקיים יחסי מין ונהנה בהם עם בחורה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הנה התשובת שלי אלייך:
א.אי אפשר לעשות עם זה משהו, אין זין שהוא מושלם נוטה בדיוק 90 מעלות..כולם למעלה וחלק גדול גם נוטים לצדדים...זה בסדר גמור ! העיקר שזה לא מפריע לגירוי המיני שלך .
ב.זה בסדר אם אתה חושב שאתה הומו, אם אתה רואה בן וחושב על דברים סוטים לעשות איתו [מה שקורה גם לי] זה בסדר..אי אפשר לדעת אם אתה הומו או לא אתה צריך להרגיש את זה בעצמך אף אחד לא יכול לבדוק את זה !
אם אתה רוצה להתנסות אם גבר אז תתנסה אבל אם אתה נהנה עם נשים אז זה בסדר גמור .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד