בעיה קצת רצינית..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה קצת רצינית..
    שואל
    13/07/2008

אני וחברה שלי כבר שנה ביחד, שוכבים ארבעה חודשים בערך...הבעיה היא שכל פעם במהלך הפור פליי אני מתגרה מאוד ואז אני מרגיש צורך עז להשתין..זה משגע אותי...להפסיק הכל כדי ללכת להתפנות...זה מטמטם אותי..גם אם אני לא אשתה בשלוש שעות לפני שאנחנו נפגשים ואז אתפנה יהיה לי פשוט המון שתן במהלך האקט או לפניו...זה מתסכל אותי בטירוף... עוד משהו, נגיד ואני קם ומתפנה והכל טוב ויפה, אני חוזר, קונדופ והכל, אקט במלואו, אבל אני לא מצליח לגמור. פשוט לא מצליח.. בפעם האחרונה עשינו את זה 3 וחצי שעות ושנינו בעננים, היא גומרת על ימין ועל שמאל ואני פשוט כלום..הדרך היחידה בה אני יכול לגמור היא או שאני מאונן לעצמי או שהיא משתתפת, וגם אז לוקח זמן עד שאני מגיע למשהו... מה לא בסדר? אשמח לתשובה עניינית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה קצת רצינית..

הוספת תגובה

• עוד שאלה אם אפשר..

שואל
    13/07/2008

חברה שלי רוצה להתחיל להשתמש בגלולות רציתי לדעת אם הכל יהיה בסדר הכוונה לכך שהיא תיקח את הגלולות באופן קבוע ולא תפספס או תשכח או משהו שישבש את התהליך האם נקיים יחסי מין ללא קונדום ואני אגמור בתוכה האם ישנה אפשרות להכנס להריון? בתודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני צריך תשובות מומחים!! בבקשה תענו

שואל
    18/07/2008

פורום סקס נוער עם ילדים בגילי שעונים על שאלות? אני צריך תשובות מומחים!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין סיכוי אבל...

noam@
    19/07/2008

צריך קודם ללכת לרופא נשים או משו כזה לפני זה שיירשום לה מרשם לגלולות. בכל מקרה, חכה לתשובה של מומחה אני לא מבין בזה בגרוש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לשואל

noam@
    19/07/2008

דבר ראשון זה באמת מוזר שרק אני פה עונה ולא המומחים [כבר דף שלם שאני עונה !] אבל זה חוסר אחריות מצד המומחים בזה אתה צודק.. בקשר לבעיה שלך-גם אם אתה מרגיש שאתה לא צריך פיפי, תעשה לפני יחסי המין.. בקשר לשפיכה שלך- תנסה לחשוב על איך שאתה גומר, עם האורגזמה, אצלי זה עובד מצוין ! מקווה שתצליח [ושתהנה]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשואל...

ד``ר עידן מיליצ`ר
    19/07/2008

1)לגבי השתן, נסה להשתין לפני שאתה מקיים יחסי מין.
    2)לגבי השפיכה, אני לא יודע איך אתה מאונן, ביד או בחיכוך במיטה. אם אתה מאונן חזק, נסה להוריד את עוצמת החיכוך. יתכן ואז תוכל לשפוך ביתר קלות ביחסי מין.
    3)לגבי הגלולות. רק ע"י מרשם מרופא!!
    עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו