מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קונדוםאיילת15/07/2008
האם אני יכולה לקיים יחסי מין רק עם קונדום וללא גלולות? אני לא אכנס להיריון רק עם קונדום? אני לא רוצה לקחת גלולות ואני וחבר שלי רוצים לשכב אם הוא ישים שני קונדומים אני לא אכנס להיריון למרות שאני לא משתמשת בגלולות?? זה ממש ממש דחוף!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלתי
איילת15/07/2008אם חבר שלי ישים שני קונדומים, עדיף שהוא יגמור בחוץ? מה הסיכוי להיכנס להריון כשמשתמשים בקונדום? אם חבר שלי שם 2 קונדומים והם לא בתוקף, אני אכנס להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה..
noam@15/07/2008תראי, דבר ראושן אין טעם להשתמש בקונדום שפג תוקפו..זה ממש מסוכן ! קונדום מונע הריון כל עוד הוא לא נקרע... אם בן זוגך מוכן לשים 2 קונדומים שישים אבל זה ממש ממש ילחץ לו על הזין..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנונימי
איילת15/07/2008הוא מוכן לשים 2 ויש לו קונדומים בבית אבל אני לא יודעת ממתי .. אם 2 הקונדומים לא יקרעו והוא יגמור בחוץ, אין שום סיכוי להריון נכון? ואם נגיד הוא גומר לי על הסדין של המיטה ואחר כך אני ישנה עליה, אין סיכוי להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה חזרה
noam@16/07/2008אם הוא מוכן אז סבבה זה בסדר גמור . על עוד זה לא ייקרע . תראי, נכנסים להרין הרי כשנכנס נוזל זרע לאיבר המין של האישה, אם נוזל הזרע שלו ישפך על הסדין [למרות שעדיף שלא כי ככה צריך לכבס והכל, עדיף ישר לנגב עם טישו] וייספג אז לא, אין סיכוי להריון . אבל למה לא ללכת על בטוח ? שייגמורבחוץ וזהו, ואת "השאריות" ינגב..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסוי
איילת16/07/2008וואלה תודה. אבל למה המומחים לא עונים בעצמם? הרי זאת כל המטרה של הפורום הזה לא? מוזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחח צודקת
noam@16/07/2008תראי זה באמת מוזר, בעיקר שרפי ויפעת לא עונים בכלל... רק עידן ומירב ! בכל מקרה, שמחתי לעזור לך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
טל18/07/2008תקשיבי.. אני מסתכלת על השאלות שלך מהצד.. ואני באמת ממליצה לך לחכות עם זה טיפה! זה נראה שאת לא מוכנה ושאין לך בכלל מושג על מה מדובר.. עצה שלי מכל הלב.. קחי את הזמן.. ואם הוא באמת אוהב אותך.. הוא יחכה לך כמה שתרצי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני קצת מסכים עם טל...
noam@18/07/2008אני חושב שברור שאת צריכה לקחת את הזמן ולהיות מוכנה . אם את מרגישה שאת מוכנה וזה לא מלחץ חברתי או מלחץ מהחבר שלך אז זה בסדר ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם הוא ישים את הקונדום
ד``ר עידן מיליצ`ר19/07/2008באופן נכון! כך שלא יפול....אז את מוגנת!
גם ממחלות מין וגם מהריון!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)