צריכה עזרה ממש דחוף! איך לספק אותו?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה ממש דחוף! איך לספק אותו?
    אני :)
    17/07/2008

שלום יש לי חבר בערך חודש וחצי והתחלנו לעשות ביד אחד לשני.. הוא תמיד מספק אותי ומגיע לנקודת הג'י שלי כמו שצריך אבל אני לא יודעת איך לספק אותו ואני לא יודעת אם מה שאני עושה מספק אותו איך אני יכולה לגרום לו להרגיש מסופק על ידי שפשוף איבר המין שלו עם היד שלי? באיזה איזור באיבר המין אני יכולה לגעת שהכי ירגש אותו? לקראת הקצה או יותר קרוב לחיבור לגוף? ממש מתוסכלת בגלל זה.. אשמח לקבל תשובה מהר :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אוקיי אז ככה...

noam@
    17/07/2008

דבר ראשון, יותר מגרה בקצה איבר המין [בין החיבור מגוף הזין לכיפה], דבר שני, פשוט תעשי לולאה עם היד ותניעי את היד מעלה ומטה, אם את באמת רוצה לספק אותו אז תמצצי לו... תלקקי לו את הזין ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תישכבי איתו

ליילת
    19/07/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכי נכון יהייה לשלאול אותו מה עושה

ד``ר עידן מיליצ`ר
    19/07/2008

לו את זה?!!!!!!
    עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו