מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יואוו מה נהיה פה ?noam@18/07/2008
אוקיי, מירב ועידן בסדר . הם לפעמים עונים פה על שאלות .. אבל מה עם רפי ? והשניה אנלא יודע איך קוראים לה אבל היא לא חשובה כבר שנתיים היא לא עונה לאפחד . רפי עידן ומירב תענו לי על זה ! למה אתם כבר לה מתמידים כמו פעם? אפילו אני עונה על יותר שאלות ממכם !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נועם תודה!! ת'יודע יש לנו גם חיים
ד``ר עידן מיליצ`ר19/07/2008משלנו!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יודע אבל...
noam@19/07/2008אני מצטער, תסתכל על כל שאר הדפים הראשונים..אתה ענית ראשון כל הזמן ! אני יודע שיש לכם חיים מאוד עמוסים משלכם ואני ממש לא מתלונן..סתם העלתי נקודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבל חיבוק! אני לא כועס! :-)
ד``ר עידן מיליצ`ר19/07/2008ותודה על העזרה!!!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשתדל...
20/07/2008נועם תודה על ההתעניינות. הנה אני.
דע לך שגם כאשר אני לא עונה, אני משתדל להכנס לפחות פעם בשבוע לראות מה המצב ולבדוק אם יש איזו סוגייה רפואית.
סך הכל אני מקווה שאתה והגולשים האחרים נתרמים מפורום חשוב זה ומאחל לכם הרבה הנאות בחופש הגדול!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחח זה בסדר .
noam@20/07/2008לא התלוננתי רק העלתי נקודה . תודה שאתה מביע התעניינות ואני מעריך את זה . גם לך חופש גדול נהדר =]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי נועם
יפעת מקלר20/07/2008מצטרפת לרפי- א. אני משתדלת לעשות כמיטב יכולתי, למרות העומס הימיומי, גם אם לא תמיד זה נראה....
ב. אני נכנסת לאתר מידי כמה ימים, ולפעמים בוחרת באופן מכוון לא לענות וזאת על מנת לתת לכם , הנוער, במה לייעץ ולתמוך זה בזה. ואתם אכן, הרבה פעמים עושים זאת מצוין, לא פחות טוב מאיתנו.
אז שתהיה לכם חופשה נעימה, ואני אשתדל להשמיע את קולי יותר, עד כמה שאוכל...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחח אני שמח
noam@20/07/2008שגם את מביעה את דעתך , את צודקת.. אני חשבתי שאולי הפסיק להיות אכפת לכם וטעיתי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)