מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בחדירה.חסויהה20/07/2008
שלום,אני בת 17.5. אני וחבר שלי התחלנו לקיים יחסי מין לפני חודשיים. לחבר שלי יש איבר מין ממש ממש גדול והפעם הראשונה ממש כאבה לי לבסוף הוא הצליח לחדור אליי למרות כל הכאבים,הוא הרגיש משו אבל אני לא הרגשתי שום דבר, לא הרגשתי הנאה הרגשתי רק כאלו חפץ גדול נכנס אליי לאיבר המין ויוצא בלי שום רגש עם המון כאב. אני קצת בבעיה כי עדיין כשאנחנו מקיים יחסי מין החדירה כואבת לי ואני לא מגיעה לאורגזמה ולא מרגישה שום ריגוש והנאה. השאלה שלי ממה זה נובע ולמה זה ככה? הפעם האחרונה הוא דחף לי אצבעות גם זה קצת כאב לי וולא הרגשתי שום דבר, אבל.. יצאו לי מים מאיבר המין שלי ,אני חושבת שזו גמירה.אבל מאיפה בדיוק? אם לא הרגשתי שום הנאה ולא הגעתי לאורגזמה כמו בכל הפעמים.. אני ממש מבקשת עזרה שתסבירו לי מה אני עושה בקשר לכאבים ולמה אני לא נהנת ומגיעה לאורזמה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלה
חסוייה20/07/2008למה לא עונים לי.. ? אני ממש צריכה את עזרתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה חלקית
ספיר20/07/2008תראי ניראה לי שאת לא מגיעה לאורגזמה מחדירה מכין שאומרים שנשים לא תמיד מגיעות לאורגזמה מחדירה.. ובקשר לכאבים..ניראלי שבגלל שאת לא נהנת מזה אז זה כואב לך..ניראה לי שזה פסיכולוגי. מקוה שעזרתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל סבלנות...
20/07/2008דבר שני חדירה לא אמורה לכאוב, ואם היא כואבת עושים צעד לאחור. עושים הפסקה מוחלטת מהחדירה. אם החבר שלך היה כל כך כאוב - הוא היה ממשיך?!
אני לא חושב שזה תלוי בגודל של איבר המין של החבר שלך, כי איבר המין הנשי גמיש ויכול לקבל כל איבר (עד לרוחב של ראש תינוק. חשבת על זה?).
תפסיקו עם חדירה והתרכזו בדברים שכן גורמים לך להרגיש משהו ועדיף הנאה. לגבי אורגזמה, דעי לך שרוב הנשים אינן מגיעות לאורגזמה בחדירה, אלא זקוקות לגירוי ישיר על הדגדגן. נסי להכיר אותו. נסי להכיר אותו לבן זוגך. נסו להנות יחדיו מכל הדברים האחרים, כאשר במקביל תחדירו אל איבר המין שלך רק דברים שלא כואבים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
חסויה21/07/2008אוף אני לא יודעת מה לעשות?.. למה זה כואבב אבל ואני לא מרגישה שום הנאה מה שאני עושה גם הוא דחף לי אצבעות וזה לא כאב אבל לאהרגשתי שום כייף.. אין לי רגש שם ללמה זה ככה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתראי..
noam@21/07/2008זה לא שאין לך רגש שמה.. פשוט את צריכה גירוי בדגדגן.. ההנאה לא באה רק מהחדירה, אלא גם מגירוי חיצוני בדגדגן, אם הגרשת אורגזמה אז כנראה שזאת הייתה סיבת המים ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורגזמה
מישהי24/07/2008את לא אמורה להרגיש כאבים בזמן החדירה, כנראה את לא מגורה מספיק בזמן החדירה לכן חשוב מאוד לפני שאתם מקיימים יחסי מין תתיעצו עם מומחה ותדברי עם החבר שהוא צריך להביא אותך לגירוי חיצוני ''דגדגן'' על מנת שלא יהיו כאבים בזמן החדירה! שתהיי מספיק מגורה את תרגישי הנאה מחדירה. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
חסויה25/07/2008מה הכוונה בגירוי הדגדגן? מה על חבר שלי לעשות כדי שהדגדגן שלי יגורה?.. מה לגעת בו לפני שלפשף? מה ?,לא הבנתי.. תסבירו לי בבקשה על הגירוי בחיצוני שאמרתם פה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)