פליז תעזרו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פליז תעזרו
    אני
    20/07/2008

אני יחסית צעיר. לפני מלא זמן בערך בגיל 6 או 7 אני וידידה שלי ככה נגענו באיבר המין ו לא היה שם סקס (אפילו לא ידענו את המילה) ומאז כל הזמן יש לי דפחים לאונן ולזיין וחברים שלי כל הזמן מדברים על זה וצוחקים על זה(לא עליי על סקס) ובטוח לא יצא לי לעשות סקס בשנתיים הקרובות (לפחות). אז למישהו יש עצות איך לאונן אבל אם הרגשה ממש טובה כי סתם לגעת בזיין לדעתי (בישבילי זה כלום). טוב בקיצר תעזרו לי עם זה טוב? תודה מראש לעזרים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פליז תעזרו

הוספת תגובה

• בן כמה אתה קודם כל

דקל אלקובי
    20/07/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    22/07/2008

אתה מתאר משחקים מיניים בילדות שזה טבעי ולגיטימי. גם אני מצטרפת לשאלה לגבי גילך. אוננות זה טבעי ולגיטימי בכל גיל. אפשר להיעזר בגירויים ויזואלים כגון מגזינים ולפנטז פנטזיות מיניות תוך כדי אוננות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו