זרע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זרע
    ב' 13
    20/07/2008

אני מאונן פעם בשבוע לפחות אבל לפעמים בכלל לא יוצא לי זרע ולפעמים יוצא לי אני בכלל לא רואה שיוצא אבל בסיום האוננות אני שם את האצבע על ראש הפין וזה דביק אז זה סימן אני בן 13 לא יוצא לי בכלל שפיך יצא לי בפעם הראשונה והשניה כמה טיפות מאז זהו רק טיפה שלא רואים אותה זה בעיה אצלי או טבעי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זרע

הוספת תגובה

• אל תנסה להוציא זרע

20/07/2008

כאשר אתה מאונן. במקום זה תנסה להנות. אתה עדיין בתחילת תהליך ההתבגרות ומה שאתה מתאר מאוד אופייני לגילך. הכי חשוב שאתה נהנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיווק !

noam@
    20/07/2008

גם כשאני הייתי בגיל שלך פעם ראשונה אני רק אמרתי לעצמי שייצא כבר שייצא כבר.. פשוט תשכב על המיטה או תשב על כיסא [עדיף לשכב על מיטה] ותנסה לעשות זאת לאט ולא לחשוב על הגמירה, תנסה להינות ותירגע :) חוץ מזה, אם יש לך אורגזמה ואתה רואה את הטיפה הראשונה וישר מפסיק אז בטח שיוצאות לך רק 3 טיפות, תמשיך גם אם תירטב קצת בכף היד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו