מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תענו לי בבקשהרון23/07/2008
שלום קוראים לי רועי ואני בן 13 וחצי. אני מאוננן ומשפיך מפנטז על ילדה אחת כל הזמן בלילה ועומד לי אפילו קיימתי עם הילדה הזאת יחסי מין אבל בלי חדירות (נגעתי לה בציצי והיא נגעה לי וכו'..) ובזמן זה השפכתי. אבל אני עדיין חושש מזה שאני הומו אני ממש לא רוצה להיות כזה ואת האמת אני ממש נגעל מזה. לדוגמא: לפעמים יש לי חלומות שאני מתמזמז עם ילדים וזה מפחיד אותי אני מנסה להמנע מזה ואני לא מצליח. היו פעמים שאפילו התעוררתי מזה. אני רוצה כבר לצאת מכל המחשבות האלה ואני צריך שתתנו לי מידע שלפחות יעודד אותי טיפה... ממש לא בא לי להיות הומו! נ.ב אמרו לי פעם שיש קשר לזה שילד בצעירותו מסתובב רוב הזמן עם בנות לבין זה שכשהוא יגאל הוא יהיה הומו... בבקשה תעזרו לי!! רועי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון23/07/2008במהלך גיל ההתבגרות יש תהליך של גיבוש הזהות כולל זהות מינית ואתה נמצא בשלב הזה. זה לגיטימי לעבור התנסויות מיניות שונות בגיל הזה בתהליך של גיבוש הזהות המינית. אתה מתאר קשר מיני עם נערה שאליה אתה נמשך ועליה אתה מפנטז מה שמעיד על כך שיש לך משיכה לנשים. לצד זה, אתה מבטא חששות לגבי האוריינטציה המינית שלך בגלל שיש לך לפעמים חלומות שאתה הומו. זה שיש חלומות או פנטזיות הומוסקסואליות אינו מעיד על נטייה מינית כזאת או אחרת.
אתה התחלת בגיל יחסית צעיר את הקריירה המינית שלך, ואני ממליצה לך בחום לנקוט באמצעי זהירות כולל קונדומים מצידך וגלולות מצד החברה שלך על מנת להימנע מכניסה להריון לא רצוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)