תענו לי בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תענו לי בבקשה
    רון
    23/07/2008

שלום קוראים לי רועי ואני בן 13 וחצי. אני מאוננן ומשפיך מפנטז על ילדה אחת כל הזמן בלילה ועומד לי אפילו קיימתי עם הילדה הזאת יחסי מין אבל בלי חדירות (נגעתי לה בציצי והיא נגעה לי וכו'..) ובזמן זה השפכתי. אבל אני עדיין חושש מזה שאני הומו אני ממש לא רוצה להיות כזה ואת האמת אני ממש נגעל מזה. לדוגמא: לפעמים יש לי חלומות שאני מתמזמז עם ילדים וזה מפחיד אותי אני מנסה להמנע מזה ואני לא מצליח. היו פעמים שאפילו התעוררתי מזה. אני רוצה כבר לצאת מכל המחשבות האלה ואני צריך שתתנו לי מידע שלפחות יעודד אותי טיפה... ממש לא בא לי להיות הומו! נ.ב אמרו לי פעם שיש קשר לזה שילד בצעירותו מסתובב רוב הזמן עם בנות לבין זה שכשהוא יגאל הוא יהיה הומו... בבקשה תעזרו לי!! רועי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תענו לי בבקשה

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    23/07/2008

במהלך גיל ההתבגרות יש תהליך של גיבוש הזהות כולל זהות מינית ואתה נמצא בשלב הזה. זה לגיטימי לעבור התנסויות מיניות שונות בגיל הזה בתהליך של גיבוש הזהות המינית. אתה מתאר קשר מיני עם נערה שאליה אתה נמשך ועליה אתה מפנטז מה שמעיד על כך שיש לך משיכה לנשים. לצד זה, אתה מבטא חששות לגבי האוריינטציה המינית שלך בגלל שיש לך לפעמים חלומות שאתה הומו. זה שיש חלומות או פנטזיות הומוסקסואליות אינו מעיד על נטייה מינית כזאת או אחרת.
    אתה התחלת בגיל יחסית צעיר את הקריירה המינית שלך, ואני ממליצה לך בחום לנקוט באמצעי זהירות כולל קונדומים מצידך וגלולות מצד החברה שלך על מנת להימנע מכניסה להריון לא רצוי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו