אז למה אני בעצם עושה סקס?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אז למה אני בעצם עושה סקס?
    רותם
    26/07/2008

אני בת 21. היו לי מספר מערכות יחסים אולם באף לא אחת מהן הסכמתי לתת את כולי. לא הכרתי לחבר את ההורים ולאורך כל היחסים היה קיים אצלי החשש מיחסים עמוקים וחודרניים. פחדתי לאבד את החופש שלי. אף פעם לא פיתחתי רגשות של אהבה לבן זוגי ונשארתי כי היה לי קל ונוח. בנוסף היחס שלי לסקס הוא קצת שונה. אני לא מפתחת רגשות עמוקים לאחר סקס ומצאתי את עצמי עושה סקס חפוז מסיבות לא נכונות. בנוסף, אני מתעסקת הרבה בניסיון לענג את עצמי- ללא כל הצלחה וכן, ניסיתי הכל. ולעיתים אני אף מוצאת עצמי צופה בסרטי פורנו. רציתי לדעת למה אני בעצם עושה סקס? למה אני מתעסקת כל כך הרבה בסקס? חשוב לי לציין שאני לא גומרת מסקס או מניסיונות לענג את עצמי. מעולם לא חוויתי אורגזמה. חשבתי שאולי אני לא בוגרת די ליחסים מעין אלה.. אולי אני רואה בסקס מענה לצורך אחר שקיים בי. נראה לי נכון לציין שאני בחורה רגילה, חברותית, חייכנית, לומדת, יש לי ביטחון. ניסיתי לחשוב איך סקס נתפש בעיניי- קשה לי לענות על השאלה. אשמח אם תצליח לעזור לי לענות על השאלות הללו שמטרידות אותי מאוד. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אז למה אני בעצם עושה סקס?

הוספת תגובה

• לרותם שלום

מירב שרון
    26/07/2008

את מתארת קשיים ביצירת אינטימיות רגשית עם בני זוג, בניסיונותייך לגלות את המיניות שבתוכך, את מרגישה חוסר שביעות רצון כי אינך מגיעה לאורגזמה לא עם עצמך ולא עם בני זוג. אני ממליצה לך בחום לקנות את הספר "לעצמך - מיניות האשה" של ד"ר לוני ברבך. ניתן לרכוש אותו ברשת צומת ספרים. הספר מיועד לנשים שמתקשות להגיע לאורגזמה עם עצמן ו/או עם בני הזוג שלהם. ובכלל הספר מיועד לנשים שרוצות להתחבר למיניות שטמונה בהן. אם אחרי שקראת את הספר ועשית עם עצמך עבודה בעזרתו, את עדיין מרגישה חוסר שביעות רצון עם המיניות שלך, אני ממליצה לך לפנות לטיפול מיני באחת מהמרפאות לטיפול מיני בארץ, בקופ"ח, בבי"ח או באופן פרטי. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אבל...

רותם
    27/07/2008

אני בהחלט אקנה את הספר. רק הדבר שמטריד אותי קצת יותר הוא עניין התקשורת הרגשית עם גברים. אני בחורה חברותית מאוד אבל ברגע שזה נוגע לגברים אני "קופאת במקומי", קשה להתנהג כמו שאני באמת, אני עצורה. קשה לי להכיר בן זוג שלי לחברים קרובים לי או למשפחתי. או ליתר דיוק, בנוכחות אחרים, אנשים נוספים קשה לי להיפתח לקשר ולבן זוג- כאילו שזה דבר אסור. אבל כשאנחנו לבד 1 על 1 קל לי יותר, אני יכולה להיפתח אליו ולצחוק איתו. הייתי שמחה לדבר איתך פנים מול פנים. אני גרה ברעננה ואני חברה בקופת חולים כללית + כרטיס מושלם. יש אפשרות ליצור איתך קשר? תודה, רותם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את מרגישה חרמנית ואת רוצה סקס

א.
    26/07/2008

אין רע בזה ואף אחת לא יכולה לומר שאלה סיבות לא נכונות מבלי לצאת טיפשה אמיתית,כדי לך לנסות להכיר את גופך את הדגדגן ואת נקודת הג' הכניסי שתי אצבעות לנרתיק (לא עד הסוף)וחפשי בליטה בחלק העליון של הנרתיק ותלחצי עליה עד שאת מרגישה נעים שם את יכולה לחפש באינטרנט על נקודת הג'י,חלק שני הוא הדגדגן גם עליו את יכולה ליקרוא באינטרנט,בכל מיקרא תיהי פתוחה אם עצמך ותיתני לעצמך להינות ועל תיתיחסי לכל הסטיגמות המפגרות שכל מטרתן היא להגביל ולהמעיט את מיניות האישה.בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמוסות "שיעזרו" לה לדכא את הפעילות

t
    29/07/2008

המינית?? בישביל מה לקחת כמוסה שכזאת או שהתכוונת למשהו אחר??,המוצר הזה מתאים לגברים את בטוחה שזה מתאים גם לנשים?.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתם לא מבינים..

רותם
    30/07/2008

אין לי בעיה עם החרמנות שלי להפך, אני חושבת שמיניות זה חלק בלתי נפרד מהאישה. הבעיה שאני חושבת שאני אולי לא בשלה מספיק כדי לקיים יחסי מין שהרי אני א. לא גומרת וב. קשה לי מאוד לתקשר עם בנים. או יותר נכון לומר- הזיקה שלי למיניות שלי לא מספיק חזקה. כי הבעיות שלי עם גברים הם יותר חברתיות. אני לא יודעת איך החברה תגיב על זה שיש לי חבר. חח אני לא יודעת איך להסביר את הבעיה שלי בתקשורת עם גברים ואני נשמעת כמו ילדה מסכנה... וכאן אני שואלת, האם אני מקיימת יחסי מין כדי לענות על צורך מסויים? האם אני רוצה להוכיח לעצמי שאני באמת אישה ע"י קיום יחסי מין כי אני לא מצליחה להוכיח את זה לעצמי בפנים אחרים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את שואלת שאלות מאד מאד

יפעת מקלר
    30/07/2008

חשובות , רציניות ומשמעותיות, וכדי לענות לך בצורה רצינית ומקצועית צריך להכיר אותך קצת יותר, לשאול אותך שאלות ולבדוק איתך דברים. לדעתי הכי נכון יהיה שתגשי לאיש מקצוע בתחום , מטפל זוגי\סקסולוג, למספר פגישות טיפוליות. שיהיה לך בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו