מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופה!!ספיר28/07/2008
אם הגיע תאריך המחזור שלי ועדין לא קיבלתי מחזור.. ואני חוששת מהריון.. מה אני אמורה לעשות בשיל לבדוק את העניין? איך אני עושה את זה בלי שאףף אחד ידע...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לספיר שלום
מירב שרון28/07/2008את קונה ערכה ביתית לבדיקת הריון. ניתן לרכוש בכל בית מרקחת של ניו-פארם או סופר-פארם. את עושה את הבדיקה עם עצמך, בפרטיות שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה..עוד שאלה
ספיר29/07/2008מה הם הסימנים להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסימן הראשון הוא כמובן
יפעת מקלר29/07/2008איחור במחזור. סממנים אחרים יכולים להופיע ויכולים שגם לא . כך למשך: עיפות ורצון לישון הרבה (בגלל השינויים ההורמונליים הדרסטיים), גודש בשדיים , גדילתם והפיכתם לרגישים מעל הרגיל. בחילות בוקר (יש נשים שהבחילות מגיעות בשלבים המוקדמים ביותר להריון, ויש כאלה שקצת יותר מאוחר, ויש נשים שלא סובלות מבחילות). נכון יהיה שלא תחפשי סימנים ותתפסי בהם (יש אפשרות שמרוב לחץ את תחושי בהם גם אם את לא בהריון). הכי נכון שאם יש איחור, ויש סיבה, תערכי בדיקה ביתית, כפי שמירב הציעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה יפעת.אין מה לדאוג...קיבלתי =]
ספיר30/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)