בעיה עם אנטימיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה עם אנטימיות
    ספיר
    28/07/2008

שלום, אני בת 15 ויש לי בעיה במצב של אינטמיות עם בנים- בכל פעם שאני מגיעה למצב אינטימי, בין אם זה עם חבר שלי ובין אם זה עם סתם בחור נחמד שאני רוצה אני קופאת במקום ומתכנסת בתוך עצמי.. היה אפילו מקרה שהתחלתי לרעוד. אני מרגישה מגורה ואני אפילו מאוננת לפעמים, אבל מסיבה שלא ידועה לי אני פשוט לא מצליחה לפעול ב"רגע האמת", אני נהנית לפלרטט עם אנשים ולעשות הרבה רעש, אבל ברגע שזה מתחיל להיות טיפה רציני אני נסוגה לאחור=/ אני לא מרגישה מאוימת או חסרת ביטחון, אני ילדה חברותית מלאה ביטחון עצמי שמאוד אהודה.... אני גם לא זוכרת שעברתי הטרדה מינית בעבר=/ למישהו יש אולי הצעה מה יכול לעזור? אולי השערה מה גורם לכך? זה הורס לי מערכות יחסים וממש מבאס.. תודה=]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה עם אנטימיות

הוספת תגובה

• לספיר שלום

מירב שרון
    28/07/2008

את מתארת קושי להגיע לאינטימיות רגשית ופיזית עם גברים. לדברייך, מצד אחד את כן מחוברת למיניות שבך אך ברגע שזה מערב אינטימיות עם בן זוג, זה מעורר בך חרדה ואת "קופאת". ציינת שאין לך במודע זכרונות של טראומה מינית בעבר. אני ממליצה לך להגיע לייעוץ מקצועי בנדון על מנת לעבור עם עצמך תהליך שבו תוכלי לברר עם עצמך מדוע זה קורה לך, ולקבל כלים כדי להתמודד עם זה. אם את מרגישה שזה משהו שמפריע לך בחיים ואת רוצה לשנות את זה אז כדאי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו