מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אם ישלי הרגשה שאני בהריון,איך אפשראני31/07/2008
להפיל את התינוק הכי טבעי? עשיתי היום לחבר שלי ביד והוא גמר ואני הייתי בלי תחתונים ואני מפחדת שנכנסתי להיריון יש מצב אכשהוא להפיל את התינוק טבעי?שמעתי שאם אני ארוץ אז אפשר להפילו..זה נכון?!?!?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פחח לרוץ ?
noam@31/07/2008טוב קחי פוסטינור או משו באמת שאינלי שום מושג קלוש בקשר לנושאים האלה . אנשים תענו לה מהר זה חשוב !!! יאללה חברים אני עכשיו טס לשבועיים לארה"ב אז תהנו לכם פה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראשית, זה שחברך גמר מזה שעשית
יפעת מקלר31/07/2008לו ביד כשאת ללא תחתונים - לא אומר שאת בהריון. האם היתה חדירה לנרתיק? האם הוא גמר בין הרגלים שלך בפתח הנרתיק? אם ישנה אפשרות שנוזל הזרע חדר לתוכך, אז יש מקום לעשות בדיקת הריון ואם היא חיובית לקחת פוסינור. כל זה צריך להתרחש במידי. אחרת זה כבר מאוחר מידי ללקיחת פוסטינור, וצריך לקבל דרך רופא\ת נשים תרופה אחרת (זה כבר נעשה במסגרת ציבורת דרך ועדה להפסקת הריון). לשאלתך- האם יש דרך להפסיק הריון באופן טבעי, כמו ריצה וכו'- אז לא, אין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא....לא הייתה חדירה
אני31/07/2008אבל אני בכל מקרה מפחדת...כי כשחזרתי הביתה היה לי דם.....וכשהוא גמר האיבר שלו לא היה ליד האיבר שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאני שלום
מירב שרון31/07/2008את אומרת שהפין שלו לא היה ליד הפות שלך, אז ממה נגרם הדימום? האם יתכן שאת במחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא זה היה דימום דיי קצר..
אני31/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעניתי לך בהודעה אחרת שכתבת
מירב שרון01/08/2008שייתכן שהדימום נגרם בעקבות זה שהחבר שלך החדיר אצבעות בנרתיק שלך, מה שכנראה "קרע" את קרום הבתולין. בעצם קרום הבתולין זה כמו שריר בצורה של טבעת שמתרחב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)