שאלה דחופה ממש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה ממש
    סיוון
    01/08/2008

אני מתגייסת השבוע ויש לי שאלה ממש דחופה אני לא יודעת אם זה קשור לכאן אבל בכל זאת.. זה בקשר לשיער ערווה באיבר המין בצבא מתקלחים יחד ואני לא יודעת מה לעשות כי אני מורידה שיערות באיבר המין כשאני הולכת לבריכה\ים אז אני מורידה את הכל ולא נוגעת בזה עד שאני צריכה שוב להוריד או שכזה ממש מציק לי! השאלה היא מה רוב הבנות עושות? איך אני הרגיש במקלחות עם זה? האם אני צריכה להוריד את הכל? להשאיר את זה ככה? תעזרי לי אני ממש לחוצה עם הנושא הזה תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה ממש

הוספת תגובה

• תשובה לפי דעתי

אני
    02/08/2008

דבר ראשון את צריכה להרגיש טוב עם עצמך,עם נוח לך כשאת מגולחת וזה גורם לך להרגיש כייף והכל תגלחי,אם יותר נוח לך כשאת במצב טבעי תשארי ככה ואין לך מה לדאוג לכולנו יש אותו הדבר, ואת לא צריכה להרגיש מובכת,שוב פעם זה ט=ב=ע=י בהצלחה ותשארי רגועה...D:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסיוון שלום

מירב שרון
    02/08/2008

אני קודם כל מצטרפת לדבריה של "אני". את חוששת מאיך שאחרים יראו אותך במקלחות הציבוריות. זה מאוד טבעי בגילך להיות עסוקה בהשוואות חברתיות, אין כאן הרי כללים, זה לגמרי אישי שלך אם את מגלחת, לא מגלחת, כמה את מגלחת וכד'. הכי חשוב שאת תרגישי בנוח עם עצמך. אין לך מה להיות בלחץ בגלל זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו