שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    חסויה
    07/08/2008

למה כשאני מנסה להחדיר אצבע לחור אני לא מרגישה הנאה אלא כאב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• בלי לפגוע...האם את מנסה להחדיר

ד``ר עידן מיליצ`ר
    07/08/2008

לנרתיק? האם את מקיימת יחסי מין? האם אתמשתמשת בטמפונים? יתכן והכאב שאת חווה הוא תוצאה של כיווץ פתח הנרתיק.
    החשוב הוא שהדבר בר חלוף ולא יכאב לך לתמיד. אם אכן כואב לך אל תכאיבי לעצמך....
    עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא..

חסויה
    07/08/2008

אני כולה בת 14.. פשוט סתם ניסיתי להכניס לפתח הנרתיק לדעת כאלו וזה לא היה לי בכלל נוח.... כאלו זה ממש לא מהנה לא הרגשתי שום ריגוש מיני כזה או אחר.. לא, אני משתמשת בתחבושות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייתי ממליץ לך להמתין עם זה....

עידן מיליצ'ר
    07/08/2008

את עדיין צעירה. תחקרי קודם את עצמךמבחוץ, שפתיים חיצוניות, פנימיות, דגדגן... ולאט לאט תגיעי גם למצב שתוכלי להחדיר אצבע תוך שאת מפעילה את שרירי הבטן כאילו את עושה קיבה... עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו